En god dag.

Edward Saksehånd.

Det ligner vi har fået kat, og ikke et barn. Har rifter på hænder, efter kampe med sutten. Har rifter på brystet, efter kampe under fodring. Har rifter på overarmen, efter kampe under bøvsning.

De satans negle, sådan nogle spædbørn render rundt med!? De er som barberblade! Og når Alfred bare basker løs med sine arme 24-7, så er han faktisk farlig at være i nærheden af!

Og nårh ja, han fik da også lige ordentlig fat om en brystvorte forleden. For satan i helvede og av for fanden. Ud med klip en hæl, klip en tå.
Klip nogle negle, tror jeg…

Også selvom man ikke må!

Skriv en kommentar

  • Du må jo gerne nulre dem af (nulre bløde i kanten og så hive dem af). Sådan nogle små kløer er jo livsfarlige… siger hende, der har fået et sugemærke af sin dreng på seks måneder.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det er neglene i sig selv der er skarpe 🙂 de løse fjerner jeg på samme måde som du beskriver.

      Alfred har også lavet sugemærker, det er bare hans egen arm det går ud over 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

    Min Alfred på snart 3 måneder har lavet samme gode trick med min brystvorte, og i morges havde han fået kradset sig selv godt og grundigt på næsen så det blødte. Vi begyndte at klippe hans negle før han var en måned for at undgå det værste kradseri. Tror bare man skal passe lidt ekstra på i starten, så man ikke klipper i huden.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En god dag.