LILLE SØDE ALFRED, HVORFOR SÅ KED?

ÅÅÅÅÅÅÅLL BY MYSÆÆÆÆÆÆÆÆLF.

På torsdag drager min baby og hans far til Fyn. Uden mig.

JAAAAAA JAAAAAAAAAA indsæt selv en smiley der springer i luften af glæde og ….. Frygt?

Det er jo lågsus. Og så er det jo også forfærdeligt. Enhver mor vil give mig ret i, at vores børn er det bedste vi har, og at ordet lykke ikke helt beskriver den følelse de frembringer. Men enhver mor vil også nikke genkendende til træthed, manglende energi, dårlig samvittighed og følelsen af utilstrækkelighed.

Det er den sidste konto, som jeg skal have fyldt lidt op på i de dage de er væk. For jeg er kommet til den konklusion, at jeg bliver en bedre mor, en bedre kæreste og en bedre mig – efter på lørdag. For så er der igen plus på kontoen. Og dermed kan min kæreste igen hæve lidt på hans.

Så torsdag står den på mødregruppe uden Alfred. Så er der også flere hænder til at øse kaffe op til de andre! Og derefter skal jeg i den lokale Blockbuster og høre, hvor deres Ryan Gosling afdeling er henne.

Og så skal jeg ellers ligge på sofaen. I to dage. Jo, DET skal jeg!

Skriv en kommentar

  • Shiiiiit Trine, det er jo både skræmmende og overdrevet fedt! Jeg er slet ikke i tvivl om, at savnet vil ramme dig før eller siden, men fåååååk hvor bliver det også fantastisk med egotid!!! Hurra for en moar der kan give slip, du er awesome!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • det er det BEDSTE for hele familien, når mor lige får lov til at lade op ind i mellem. SÅDAN!
    Jeg tog selv en hel søndag på sofaen i sidste weekend, mens manden tog ungerne med i Djurs sommerland. Det er fedt. Og det er helt vidunderligt, når de kommer hjem igen! God fornøjelse!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nice – altså i forhold til smiley’en der springer i luften af glæde og Ryan Gosling på sofaen. Frygten not so much, men jeg har hørt at den aldrig går væk, så det er sikkert bare et plus at få vænnet sig til den før end senere. Jeg håber i hvert fald at du får fyldt overskudskontoen helt op, det lyder som om det er tiltrængt og fortjent!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lyder som en god plan. Selvom det godt kan stikke lidt i maven, så er det virkelig en god ide at prioritere, at tage sig af sig selv, så man får mere overskud til at tage sig af andre. Det øver jeg mig også i nogle gange, for det kan godt kræve lidt træning. God vind 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Hansen

    Wow! Tager sgu hatten af for at du “tør” sende dem hjemmefra. Jeg ville DØ af savn og bekymring! 🙁 Jeg er nu sikker på at det bliver dejligt at få lidt ego-tid. Håber jeg en dag bliver ligeså modig som dig. (Så længe jeg ammer har jeg da en undskyldning for ikke at være væk længere tid ad gangen).

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

    Åh ja, de to weekender om måneden hvor ex´en har datteren, de er ELSKEDE! Hate me if you want, men der er også fordele ved at være alene mor. Luksus kæreste tid eller bare, ja couch potato eller en combo 😉 Håber du fik ladet op. Det er også dejligt at savne

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LILLE SØDE ALFRED, HVORFOR SÅ KED?