LØRDAG MED LOPPER OG FARMOR.

I ER FANDME RARE.

Det er så dejligt et sted at være. Altså på siden her. Er glad for, at der er plads til både positive og negative indlæg. At jeg ikke skal høre ret meget for det.

Somme tider glemmer jeg jo, at der sidder nogen derude og læser med. Og når det så går op for mig, kan jeg godt blive bange for at skræmme jer væk.

Men det er rigtig rart at se, hvordan I tager så godt i mod de lidt sværere indlæg. Dem, som ikke er så polerede og shiny. Dem hvor man lukker lort ud, for ikke at springe i luften af arrigskab. Kæft det er rart med respons på dem.

Selvfølgelig er der nu og da uenighed at spore også, og det er på sin vis også lige så velkomment som enighed. Men altså… Lortemor er min virkelighed. Og selvom det kan virke urimeligt at jeg brokker mig over at blive vækket to gange hver nat – og selvom min kæreste kun har en forstuvet fod, og ikke en amputation – så er det altså stadig min virkelighed. Og den er nederen i øjeblikket. Og måske er det en kende forkælet at brokke mig over ligegyldige ting. Eller ikke så alvorlige ting. Men det er sådan jeg er.

Og i denne uge fylder bloggen 1 år! Og indtil nu, virker det som om at det jeg har gang i herinde virker? Så mon ikke jeg bare skal fortsætte i den retning? Og så lade andre dygtige bloggere, om at være overskudsagtige og hækle ting i deres (guderne må vide hvor de får tiden til det) fritid. Det er ikke mig. Men brokke mig, deeeeeeet kan jeg.

Desuden gør det det også nemmere for mig at glæde mig over de vanvittigt dejlige ting min hverdag. F.eks at man nu kan have lange samtaler med Alfred. Ville dog virkelig ønske, at jeg vidste hvad fanden han siger?

Skriv en kommentar

  • Kære Lortemor!
    Bliv endelig ved med at skrive! Jeg elsker at komme ind på din side og opdage der ligger et nyt indlæg om brok, pik, lortebørn eller andet godt. Jeg synes det er forfriskende at læse din blog og da jeg selv kun lige er begyndt på projekt børnelavning håber jeg at du bliver hængende længe endnu, så jeg kan nyde godt af dine indlæg når jeg selv har fået et lortebarn at brokke mig over og elske. Tak for bloggen – jeg er en lortelæser der aldrig kommenterer, men jeg elsker din blog i det skjulte. Hilsner fra en anden fremtidig nørrebrobeboer/fremtidiglortemor

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • I medgang og modgang. Ikke alt er rosenrødt!!! og det er rart at du sætter ord på nogle af de hverdagsting vi allesammen går og bakser med. Bliv endelig ved. Og tillykke med det første, ud af forhåbentlig mange, år.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sigrid Nordvik

    Du er så sej! Du må endelig fortsætte. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er jo ærligheden, også når det er skidt, der gør din blog værd at læse. Ingen gider læse om evigt rosenrøde skyer, for alle ved at det er en spand pis blandet godt op med løgn. Jeg følger med her, fordi du er ærlig og frygtløs – så bliv ved med det!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fatter fandme heller ikke hvor andre bloggere får tid til at være så kreative! Men det er fedt at der er nogen der kan 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • gry vej

    Jeg elsker at følge med herinde, og brok dig endelig! Jeg synes det er skønt, når jeg kan sidde og sige: ja for fanden! sådan har jeg det også! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Din blog er skyld i at min blog er begyndt at bande… 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha. Jeg hækler fordi så bliver jeg mindre sur og det er en af de aktiviteter, der kræver færrest hjerneceller for mig 🙂

    Synes det er ret fint at brokke sig lidt. Det er hårdt at have små børn! Og lige så dejligt 🙂 heldigvis! (Ellers røg de ud af vinduet…)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • lisette

    Forsæt endelig !!! Fortsæt forsæt. Du sætter ofte meget tit ord på mine tanker.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LØRDAG MED LOPPER OG FARMOR.