MORSKAB - er det virkelig så hårdt?

ET KIG TILBAGE I ARKIVERNE!

Starter en lille serie af små kig tilbage i arkiverne! Er i fuld gang med at læse hele bloggen igennem, for at finde de bedste indlæg og samle dem til et lille projekt. Tænker at jeg vil poste et par stykker i den kommende tid.

D. 28/01/13 skrev jeg:

Skal da lige love for at vi har fået et barn. Et fint et af slagsen. Og en ordentlig mundfuld. Vi har ligget vandret på sofaen i to dage nu, og stenet Netflix.

Får med nød og næppe købt ind. Rengjort knapt så meget. Ammet en del. Skiftet en million bleer. Pludret med Alfred, og også mentalt bandet ham langt væk. Hvordan kan en så lille ting fylde så meget?? Tager stadig mig selv i at se på ham og tænke ‘hva satan?’ hvor kom dén lige fra? Kender jeg sgu da ikke noget til??

Og så går det op for mig. At nårh ja, jeg var sgu da egentlig gravid for ikke så længe siden. Dengang jeg sov 12-14 timer i døgnet. Åd som et svin og var tyk som en hval.

Nu er jeg heldig, hvis jeg får to hele måltider om dagen, får sovet 4 timer i døgnet og egentlig bare oplever mit forrige liv i små, kortvarige glimt.

De burde advare én lidt bedre på hospitalet. Lige sige ‘Hey! I ved godt at I får et barn med hjem, ikke’?

For det gør man. Og det er vildt. Det er sindssygt. Fucked. Vanvittigt.4

Skriv en kommentar

  • Don’t I know it! Glæder mig til at læse med, er nogenlunde ny læser, men nyder gode glimt, så kom vildt gerne med flere 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MORSKAB - er det virkelig så hårdt?