Dagen i dag...

På nogle punkter…

…. Så har jeg altså rigtigt meget tilfælles med størstedelen af de mor-blogs der findes rundt omkring! Det kan godt være, at siden her ikke er fuld af sidste nye køb (sgudda kun fordi vi ingen penge har) til både børneværelser og stuer samt generel indretning.

Men det betyder jo ikke at jeg ikke interesserer min for sådan noget. Hvad ville I sige til, at jeg begyndte at poste lidt indlæg (nu og da) med lidt inspiration og drømme til både Alfred og hans mor? Hva? Hva? Hva?

Jeg holder stadig på, at dette ikke er en blog, hvor produktbaserede indlæg er det bærende element – men jeg synes måske netop det gør, at den sagtens kan bære netop dette. Jeg kunne skide godt tænke mig at dele mine ønsker, bekymringer og spørgsmål omkring f.eks fodtøj til børn? For det aner jeg da ikke en skid om. Det sidste par sko Alfred har fået, er et par Reebok’s der lyser når man går – købt for 30 kr i Mødrehjælpen. Men jeg køber jo også andre ting.

Netop fordi jeg køber alt muligt billigt bras i Mødrehjælpen, gør jo også at vi nu og da har plads til at flotte os. Og hvad vil I helst læse om? Kun det billige og brugte? Eller de få dyre ting? Eller hey! Hvad med begge dele?

I første omgang – dels fordi det er meget oppe over – slap nu AF med den døde giraf – men også fordi det er så fint, vil jeg vise hvad der står øverst på MIN liste over køb til min tykke dreng. Og også lidt til hvis han havde en søster!

Ja, I hørte korrekt. Det er …….. GIRAAAAAAAAAAAAAF-TIIIIIIIIIIIIID.

For at være flink, og for at prikke lidt til kønsopdelingsdebattenderragermigenpapand, så har jeg fundet tingene BÅDE i rosa og beige.

Øverst på listen er de fine leggings – find dem HER (affiliate link) Og ellers kan I finde resten af kollektionen HER.
foto-42

Skriv en kommentar

  • Jeg synes, at de giraffer er helt fantastiske 🙂 Og siden hvornår er der noget galt i at drømme?! Jeg drømmer lige pt. om Florida. Der er ikke en jordisk chance for, at jeg kommer længere end til Mors i år, men der er ikke nogen, der skal tage drømmen fra mig 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrissen

    Drømme er da fint og da vi har drenge i cirka samme alder og det virker til at vores rådighedsbeløb er lige “højt” kunne jeg forestille mig at jeg kunne få masser af inspiration her 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skriv om lige hvad du lyster og skriv også om hvad Alfred siger, når du i smug kommer ham i en kjole (hvilket jeg er ret sikker på du gør engang imellem) og det er der nu heller ingen der har taget skade af. Nogle er blevet bøsse af det og andre lever et alm kedeligt liv, men pyt skidt 😉

    Det er vist ved at være sent og jeg vrøvler, så godnat herfra <3

    Kh Camille.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mit budget er også begrænset, så jeg besøger af og til Mødrehjælpen, der ofte har mange fine sager. Derfor ville jeg gerne se køb fra nyt og genbrug 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes at du skal skrive lige om det du har lyst til, når du har lyst til det og i det format du har lyst til. Who cares om der er nogen der synes du er for negativ i en eventuel bog?? Så må de sgu da finde nogen andre der skriver om det de gider læse om! Det er da bare fedt hvis du kan få udgivet en bog, det er jo det alle os skrivere drømmer om, go for it! Og hvis du gerne vil skrive om giraffer eller inspiration til børneværelset, eller pink pandaer, så skal du da gøre det! Der vil altid være dem der er for, dem der er imod og dem der er ligeglade, så spørg dig selv i stedet for 🙂 you rock! m/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Jeg synes det er SKØNT at se dine køb fra mødrehjælpen! Vi har heller ikke råd til kun at købe nyt tøj til vores dreng, men Hey, tror sgu også at han er komplet ligeglad! Sidst jeg tjekkede var det ikke det dyre tøj som gav glade børn!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Amalie

    Giraffer er geniale, og Mini Rodini har en særlig plads i mit hjerte/ønskeliste

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jep, kom med det!
    Også gerne genbrugskøb 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susanne

    Fantastiske giraffer! Kan dog ikke få linksene til at virke?
    Her købes både nyt og brugt. Dog mest brugt, både af økonomiske hensyn, men også fordi det er fjollet at bruge for mange penge på babytøj. Men er sådan set interesseret nok i begge dele!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ann.

    Hallo, hvad er der nu galt med Mors?
    Trine har faktisk en trofast læser derfra, der bruger bloggen her som “all-time-favorit-godnatlæsning” under natamningen 😉
    Besides that – lækre giraffer!
    Trine du er alt for sej, inspirerede, smuk, dygtig og en fantastisk mor for skønne Alfred! Tak fordi at du skriver om alt det “som vi ikke snakker om” – du er en af dem der givet lys i “mørket”!!

    Jeg hepper på dig og hele din lille lækre familie!
    High five herfra øen i søen – Ann, enlig mor til Sofia, 10 mrd, der stadig syntes det er hyggeligt at sutte på sin mor midt om natten!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Gerne om begge dele – både nyt og genbrugs-kup. Nyt (og dyrt) fordi … det netop inspirerer til drømme og ønsker. Genbrug fordi det er i tips og tricks-kategorien, som altid er brugbar og ditto inspirerende. Og i øvrigt totalt i tidsånden og i hvert fald altid får mig til at genoverveje nye investeringer.
    Og mht giraffer/Mini Rodini: Hvis du køber giraf-tøj til Alfred, så overvej at købe en str, han kan passe om et halvt til et helt års tid, hvor han evt. kan dele begejstringen.
    Det gør min to-årige, som er hjernedødt pjattet med giraffer. Han er VILD med de bukser! Lyser helt op og råber ‘RAF RAF’ og insisterer på at sove i dem. Så på en måde giver det print faktisk endnu større mening og glæde end bare min æstetik betingede mor-begejstring for det. Faktisk også primært derfor, jeg købte dem – altså fordi barnet er vild med det dyr. (NB: Måske Alfred er mere fremmelig end min dreng btw, og så se bort fra min kommentar … 😉 )
    Og ps: Nej, vi tumler os ikke i dyre mærker og Mini Rodini til daglig, men de er ret gode til udsalg også, og så er det bare om at holde øje og evt købe større str., hvis det er det eneste, der er tilbage. Kvali er fandeme lækker!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagen i dag...