Børnesår = pisse meget ad!

Jobbis!

Nå, men det var da noget med et job.

Flere har været efter mig, fordi jeg har sagt noget om at jeg har fået job. Og mange har spurgt omkring hvor, hvordan og hvad. Og jeg har ikke rigtig svaret på de spørgsmål. Endnu.

Jeg ville jo gerne dele den gode nyhed, men omvendt var jeg jo lige nødt til at starte op og lige smage lidt på det, inden jeg lettede sløret for hvad det er for noget.

Jeg søgte stillingen som blæksprutte hos et firma, som bl.a består af små firmaer som Downtown, Bloggers Delight og Take Offer. Jeg søgte stillingen fordi det kun er 15 timer om ugen, fordelt på 3 timer om dagen. Og den eneste årsag til jeg overhovedet så opslaget, var via Downtown’s facebookside. Ret heldigt! 20 minutter senere havde jeg skrevet en sindssyg ansøgning om blæksprutter og sendt den afsted. Uden billede eller noget!

Jeg rydder op, ordner frokost, løber ærinder, har små administrative opgaver og så videre. Det er et hyggeligt job, men jeg løber stærkt! 3 timer får hurtigt ben af gå på, skal jeg hilse at sige!

Grunden til jeg tillader mig ikke at arbejde mere, er fordi jeg ikke kan. Og heller ikke vil. Min fysik og min psyke er stadig lidt usikker. Døjer med ondt i ryg og bækken, og jeg bliver hurtigt stresset. Og hvis jeg nogensinde skal kunne sende et udkast af min bog til forlaget, så skal jeg bruge et par timer om dagen på det også.

Vi er derfor nogen rigtige fattig-røve, men på lang sigt, så tror jeg at det er en god investering at starte nænsomt op igen.

Det har dog været rigtig rart at tage hul på ‘den anden side af barslen’ hvis man kan sige det sådan. Havde virkelig frygtet at sidde fast i lang tid. Det gjorde mig ikke så meget at gå hjemme, men det GAV mig bare heller ikke noget.

Selvfølgelig kunne jeg blogge flittigt hver eneste dag, men det er jo ikke noget der betaler sig rent økonomisk, vel?

Det er fedt at have tid om morgenen til at lege med Alfred. Og så aflevere ham med god samvittighed og stadig kunne hente ham før kl. 16. Og selvom det er en luksus der ikke kan vare ved, så nyder jeg at jeg lige nu kan holde alle tallerkener i luften, uden at føle de alle sammen rammer gulvet på et tidspunkt.

Vi går ind i slutfasen af Alfreds far’s praktik – og det er nu han skal lægge tid og energi i det. Og det kan så sandelig mærkes. F.eks har han arbejdet dobbelt de sidste mange uger, således at han, og en med-praktikant i aften debuterer med deres helt eget program på P3!

Det er i aften mellem 21-24 det sker!

Jeg er så mega stolt af ham. For han har haft sit at se til! Han arbejder hårdt og han er så sindssygt dedikeret til hans arbejde – og stadigvæk er han den der ofte tager det tunge læs herhjemme. De lange perioder, hvor Alfred sover ad helvede til, der er det ham der tager ham om natten.

Det handler selvfølgelig også om, at jeg slet ikke kan fungere uden min søvn, men alligevel er det altid uden brok og med den største selvfølgelige tilgang, at det er ham der har baby-vagten om natten.

Havde jeg nu ikke haft et enormt behov for søvn og hvile, så havde hans hverdag nok været lidt lettere. Men han er gjort af et helt særligt stof. Han er simpelthen den bedste far i hele verden.

Dog skal vi snart på en eller anden kæreste-tur. Jeg drømmer om Paris, med ham i hånden. Og det skal nok ske en dag.

15 kommentarer

  • Helle Ryom

    Jeg bliver fandme helt rørt over din taknemmelig over din søde kæreste og over hans overskud. Tillykke med jobbet!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

    Stort tillykke. Hvor er det fantastisk for jer alle 3!

    Trine, kunne du ikke finde på at vise hvad du af og til har på af tøj? De gange jeg ser dig på insta, har du altid det lækreste tøj på!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Trine Maria Larsen

      Tak, Caroline 🙂

      Tjo, det er nok ikke så meget det at vise tøj frem på bloggen, mere at det så også er noget med at jeg skal pose og se vigtig ud, der er mit issue!

      Men jeg vil tage det med i mine overvejelser 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Caroline

      He he, ja okay, kan godt se det ikke lige er hvad du plejer at have med at gøre her på bloggis. Men det er helt op til dig. Jeg læser/ser med no matter what ❤

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Endnu en gang tillykke, og giv lige en high5 til ham daddy. Hvis jeg havde råd sendte jeg jer til paris

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Bauer-Jensen

    STORT tillykke med job!!
    Der er altså noget, jeg ikke kan få til at hænge sammen, og jeg tillader mig at spørge, fordi du selv har omtalt jeres økonomi før. Hvordan kan I have råd til at købe en seng til 15.000 kr til Alfred, hvis I er fattigrøve? Dette er altså ikke et forsøg på at udstille jer, eller hvad man ellers kan tro – jeg forstår det simpelthen bare ikke.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Trine Maria Larsen

      Det er en vi har fået til test 🙂 så det give heller ikke nogen mening, men der er klart fordele ved at køre en blog 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Julie Bauer-Jensen

      Ja okay, så forstår jeg det MEGET bedre 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maite

    Hej Trine

    Du har tidligere nævnt fysiske skavanker i forbindelse med din graviditet og nu nævner du dem igen. Ja undskyld at jeg spørger, men jeg sidder selv i den situation at jeg har rygproblemer, samt muskelspændinger efter to graviditeter. Jeg har været til samtlige behandlere, men jeg synes det går sløvt for sig. Døjede du ikke også med muskelspændinger? Eller var det noget andet? Jeg spørger dig for at høre hvad din erfaring er med blandt andet behandlere. Jeg synes at det er meget grænseoverskridende at spørge dig om det og ville ikke gøre det, hvis det ikke var fordi, at jeg ikke kender andre med måske de samme problematikker som mig. Jeg er meget frustreret over min situation og kunne godt tænke mig at høre til din, hvis du har lyst til at dele. Men jeg forstår sagtens hvis du ikke har. Alt godt fra mig og det lyder super godt med jobbet! Tillykke med det.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Line

      Hej Maite
      Blander mig lige 🙂
      Jeg har haft rigtig god erfaring med kiropraktorbehandling efter en graviditet, der efterlod mig med dårlig ryg og smerter i bækken. I København findes Kiropraktik i Centrum, som jeg på det varmeste kan anbefale. Jeg fik langsomt løst op for en helt fastlåst lænd (korsbenet), som var roden til bækkenløsningslignende smerter og andet godt. Jeg burde have suppleret med genoptræning – men hvem filan kan overskue det på barsel..? Og selv uden målrettet træning er jeg kommet næsten helt på plads via kiropraktorbehandlingerne. Dog er det lidt dyrt…
      Held og lykke med at finde noget, der virker for dig 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sidse

      Hej Line, det er meget fint at du blander dig og tak for det 🙂
      Jeg går også til kiropraktor og jeg er glad for at høre, at du synes at det har hjulpet dig. Det er nemlig dyrt og jeg kan godt blive en smule skeptisk når jeg skal betale for min behandling, men det vil jeg da bare fortsætte med 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stort tillykke Trine <3

    Hvor dejligt for dig, at du synes du magter det job og hvor godt, at du er i stand til at mærke efter, hvad der er godt for dig.

    Var det noget med du sagde, at du måske ville lave en lille make over på udseenet på din blog. Jeg er selv flyttet til wordpress og du må endelig sige til, hvis du skulle få brug for noget hjælp til det en dag.
    Du mister ikke dine følgere på Bloglovin af den grund.

    Rigtig god påske til dig og dine.

    Kh Camille.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Trine Maria Larsen

      Hej Camille!

      Min ligger i WordPress, men den skal ikke laves om foreløbig!

      Tror jeg havde tilbudt fyrsten og fruen lidt hjælp, dog? Måske det var det du havde opfanget?

      WordPress er lækkert og har mange fine (og gratis) temaer. Dog er min tilpasset Petit Podiums indstillinger, så jeg kan ikke bare sådan lige skifte 🙂

      God påske i det norske 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • lise

    Tillykke, både med jobbet og kæresten! glæder mig til bogen! 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susanne

    Det tager jeg hatten af for! Sejt og beundringsværdigt og det lyder som om, du har fundet en god balance mellem job-familie-personlige projekter 🙂
    Fedt, at du lytter til dig selv og gør det på din måde:)
    Lyder vildt spændende med din bog!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børnesår = pisse meget ad!