Stilhed!

Kuk, kuk! BØH!

Jeg har trukket nogen som der har vundet mors konkurrencer.

Og jeg har sendt mails afsted til en der hedder Stephanie? Og en der hedder Louise? Og en der hedder Marlene – og den til Marlene kom retur, så jeg håber at Marlene Høj læser mit indlæg, så hun måske vil sende min mor en mail på lortemor@mail.com?

Jeg har trukket lod ved at pege på skærmen på kommentarerne. Og det var totalt fedt at få lov til. Især når man ellers ALDRIG får lov at røre ved computeren ellers. Håber der er flere konkurrencer igen snart. Det siger mor at der måske er!

Jeg er blevet SÅ god til at gå. Både på græs og på asfalt. Mest er jeg god til at gå derhjemme med bare fødder. Jeg har været lidt syg på det sidste. Feber og sådan noget. Det er lidt træls, for skal hele tiden have taget mit temperatur. Og jeg vil meget hellere bare ligge ovenpå mor eller far i stolen og se Ramasjang.

Men fordi jeg var syg, så fik jeg 4 dejlige dage hjemme i træk, hvor vi bare har hygget og sunget og leget.

Lørdag aften skulle jeg passes af farmor, da mor og far skulle til fest uden mig. Nå, nå. Men det gik rigtig godt, og det var der begge to igen da jeg vågnede om morgenen. Og søndag morgen var vi til et sjovt arrangement hos Lahme Kommunikation, som handlede om Føtex og Bilkas nye loyalitets-program. Jeg ved ikke hvad det betyder, men der var en mand der fortalte historier og en MASSE andre børn, der alle sad på gulvet og grinede af manden. Og der var bamser i loftet og gode pølser i buffeten.

Tror mor er ved at synes jeg er stor nok til at komme med til arrangementer med børn. Nu kan jeg gå og jeg kan også godt lege lidt mere for mig selv.

Her til morgen sov jeg til klokken 9, og jeg vågnede slet ikke hele natten. Mor og far var SÅ friske i morges, og jeg ville også ligge på puslebordet uden at brokke mig og uden at rulle rundt. Nå nej. Aprils-nar! Jeg stod op lidt i seks, og selvfølgelig var jeg vågen i nat! hæhæh! Og NEJ! Jeg gad ikke ligge på puslebordet!

Hilsen Alfred.

Og her kommer der lidt billeder fra de sidste par dage. Det af mig viser hvor frisk jeg ser ud når jeg lige er vågnet!

foto-48 foto-47 foto-46

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stilhed!