#Bloggerliv - Svar på jeres spørgsmål

Overskudsmor.dk

Eller manglen på samme!

Vi er en cm fra at skulle flytte – plastic bestikket står fremme og justeat ligger på speed-dial. Eller i hvert fald tæt på.

Vores dage er tætpakkede. Op (alt for tidligt) Bøffen afsted i vuggestue, arbejde, hente bøffen, spise, putte og gå død i sofaen. Nårh nej. Det kan man jo ikke når man skal pakke sit hjem ned. Så der hvor jeg normalt tillader mig selv at gå død, blogge eller se en dårlig film – der pakker jeg.

Der har heller ikke været meget tid til at tage julehyggen ind, da det ikke kan betale sig at pynte op. Måske det bare er mig, men tænker at guirlander og nissedøre ikke klæder de store, brune Silvan kasser?

I dag er dog en undtagelse.

Fordi vi kun er os, og ikke har plads til farmor eller andre overnattende babysittere, så skal weekenden også bruges en smule på hygge og samvær. Alfred skal have så god en weekend som muligt, hvor han ikke mærker så meget til flytterodet.

Så om lidt når drengene kommer hjem fra legepladsen, står den på frokost og kage – inden vi tager ud forbi vores nye hjem og kigger.

Svenne og jeg skal have rugbrød, ost og pølse, på hjemmebagt brød og en lille snaps til.

Alfred er en reinkarnation af en mus, så han får bare en tallerken med den gode økologiske gouda!

20141130-142409-51849888.jpg

Brødet er en færdigblanding fra AMO, tilsat ristede græskar kerner og sesam.

Det smager åndssvagt godt – og fordi det skal hæve på køl, så smækkede jeg dejen sammen i aftes – og bagte det i morges.

20141130-142611-51971462.jpg

20141130-142624-51984610.jpg
Efterfulgt af 8-9 timer på køl og en time i ovnen:

20141130-142708-52028816.jpg

20141130-142709-52029084.jpg
Og så med en god gouda og en øko oksepølse fra Hanegal.

20141130-142744-52064952.jpg
Kryddersnapsen er hjemmelavet og lavet på en base af O.P Andersen Aquavit – kun tilsat æbler, kanelstang og honning.
Selv en snapsehader som mig kan lide den. Jeg kan i øvrigt anbefale at lave sin egen snaps med forskellige ingredienser. Og når jeg er færdig med at lave mine, så har jeg danskvand på køl, som jeg bruger til at blande op med. Det tager den værste smag, men efterlader dig med smagsnuancer af de udvalgte ingredienser.

Når vi har spist frokost skal vi spise kage. I dag har jeg kastet indholdet af AMO’s krydderkage i en skål og tilladt mig at fortolke den lidt selv. Derfor har jeg droppet at bage den med æbler i ovnen, og i stedet toppet den med kanel flødeskum, friske æbler og mynte.

Tror drengene bliver glade når de kommer hjem!

God søndag!

20141130-143320-52400283.jpg

20141130-143346-52426241.jpg

Indlægget her er sponsoreret af AMO!

1 kommentar

  • Det lyder, som om I virkelig fik hygget (og bagt 😉 ) til den helt store guldmedalje den sidste weekend i den gamle lejlighed! Håber, det går rigtig godt med at komme på plads det nye sted. Og hey, det rugbrød lyder altså smart – måske man skulle prøve..? At bage et rugbrød fra bunden kommer i hvert fald aldrig til at overgå mig 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#Bloggerliv - Svar på jeres spørgsmål