EFTERÅRSFERIE LIGE OM LIDT - HVAD SKAL I LAVE?

Mænd, Tinder og boremaskiner.

Jeg får virkelig brugt mine hænder for tiden. Der går ikke en eneste dag, hvor jeg ikke har hængt et eller andet op, malet paneler eller spartlet huller. Har en lille frygt i mig for tiden. For hvad FANDEN gør jeg, når jeg løber tør for projekter i lejligheden??

Projekterne er de eneste der holder mig rimelig normal, nemlig! Vi har tale om en person der ikke har været single i over 10 år – medmindre man trækker få måneder fra.

Jeg er typen, der nærmest er gået fra et forhold til det andet – ikke fordi jeg har været trængende eller opsøgt det, men mere fordi jeg ufrivilligt er faldet pladask for nogen, selvom jeg vitterligt troede, at NU skulle jeg være single!

Mine one night stands kan nærmest tælles på én hånd – og de har som regel, mere repræsenteret en sjov historie til veninderne, end en eventyrlig nat på lagnerne 🙂

Og nu sidder jeg her, sådan virkelig single, med minus udsigter til mænd i mit liv, udover en snart 3-årig. Og det er egentlig ganske fint.

Bortset fra, at jeg frygter for den dag jeg løber tør for handy projekter i lejligheden – for så er jeg sikker på at jeg pludselig kan mærke PRÆCIS hvor længe siden det er, jeg har dyrket sex med andre end mig selv. Ja, beklager – håber ikke I er sarte, og håber da at det også er den slags ego-tid i andre spenderer med jer selv. Hvis ikke, så kom lige i gang!

Det er altid noget, at der nærmest står ‘håndværkertilbud’ i panden på min lejlighed, for tror ikke jeg løber tør for huller, lister eller paneler der trænger til en kærlig hånd lige foreløbigt.

Problemet er, at jeg har fundet ud af, at der nok også står ‘håndværkertilbud’ på mig – lidt af et projekt, der kræver tid og opmærksomhed.

Jeg prøvede det der Tinder, og jeg ved næsten ikke hvad jeg skal sige?

Der er jo intet galt med Tinder, men for sådan en som mig, der ALTID har prioriteret kemi og øjenkontakt, så er det altså ikke ideelt for mig. Men jeg gav det en chance, og jeg var da også på en enkelt date for et stykke tid siden. Problemet er bare, at jeg synes at korrespondancen er en del sjovere end at møde de her mænd irl, og så falder det hele til jorden.

Folk (velmenende folk, sgu) har været søde til at minde mig om, at jeg ikke har noget at byde det modsatte køn lige pt – at jeg skal tage mig tid til at sørge og være ked af det. Og jeg forstår godt hvorfor man tænker det, men jeg har virkelig ikke tænkt mig at sidde hjemme og sørge, alt i mens min krop bliver slappere og mere bleg. Jeg kan sgu godt sørge over noget, være trist og vemodig, samtidig med at jeg får stillet nogle helt basale behov.

Samtlige af mine (ex) kærester kan skrive under på, at jeg absolut ikke trives uden fysisk kontakt med det modsatte køn – jeg røvkeder mig uden den slags i mit liv – og det er fint nok for nu, men jeg prøver bare på at sige, at man sagtens kan sørge uden at gå i cølibat.

Status på Tinder er, at den er slettet for nu. For jeg havde lidt svært ved at administrere det. Hvis jeg sad og var ked af det, så fandt jeg de her mænd der umiddelbart så ud til at være til at leve med – og deeeeeeet duer jo ikke! Og hvis jeg var i pisse godt humør, og fandt en af de mere sjældne: pæn, over de 30, fuldskæg og rimelig normal, så kom vi måske i snak – lige indtil de begynder at spørge mere ind til hvem jeg er og hvad jeg laver!

‘Jo, ser du – jeg blogger! Og her har du min hjemmeside – her kan du læse ALT om mig – mine inderste tanker, mine ammeproblemer, min besværlige fødsel, min skilsmisse og min forhenværende depression!’

Jep, jeg har aldrig, aldrig før, overvejet hvilke konsekvenser bloggen kunne have for mig. Altid har jeg tænkt, at den kunne have konsekvenser for Svenne og Alfred. Og af tekniske årsager, så er der ikke ret meget med Svenne på bloggen længere, for sådan noget kan heldigvis fjernes, så man ikke søger på hans navn og finder personlige ting om ham på min blog.

Men pludselig indser jeg, at jeg ikke er anonym – at jeg ikke kan gemme mig bag et kontorjob. Alle man taler med, spørger hvad man laver.. Og det tager ikke mere end 5 minutter at Google mit navn, og så kan man læse rigtig meget om mig – meget mere end hvad jeg ville fortælle selv.

Jeg fortryder intet ved denne her blog. Den har givet mig så meget mere end jeg kan forklare. Den har givet mig selvtillid når der intet var, den har givet mig en følelse af fællesskab, når jeg har følt mig aller mest alene. Den har lært mig enormt meget – både om jer og om mig selv. Den har givet mig mad på bordet og betalt mine regninger. Den har givet mig en rank ryg – for når jeg skal være helt ærlig – selvom jeg ofte tøver og ikke har lyst til at fortælle hvad jeg laver – så er jeg enormt stolt af den.

Men lige pludselig begrænser den mig. Jeg har ikke lyst til at fortælle mænd på Tinder hvad jeg laver – for jeg ved, at så er de væk på under 5 sekunder. Og jeg er også en nar, for lige så snart de begynder at spørge mig ind til om de må finde mig på Facebook, eller hvor jeg arbejder – så sletter jeg dem. Ikke fordi jeg er flov – men fordi jeg har brug for at have et privatliv..

Så alt i alt, så er Tinder nok ikke stedet for mig.

Men hey, jeg har købt en slagboremaskine og jeg bruger den flittigt. Hvem har også brug for en mand, når man selv kan være en?

Hmm….. Måske mig, for lige pt står min Wegner daybed i klemme ude i gangen, fordi jeg ikke er stærk nok til at jonglere den rundt, så den kan komme ind i stuen. Fuck.i1bd2et

 

7 kommentarer

  • Camilla

    Hvis jeg var Københavner.. og i nærheden havde jeg hjulpet dig med den daybed der. Der findes ikke noget værre end projekter der går i stå fordi man bare ikke kan løfte højt nok.
    Tak for dine ord!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kender alt til det med Tinder, den ene date jeg har forsøgt mig med ønskede kun én ting, og den var jeg sq ikke helt med på.. :S
    Helt ærligt, så er det i forvejen et skod kort at have barn når man er single, så fri mig for alle de liderlige mænd der kun tror vi singlemoms kan bruges til én ting. 😉
    Jeg har skjult mig på Tinder for en tid, jeg orker ikke liderbukke, for faktisk så klarer jeg mig ganske fint for mig selv lige nu, if you know what I’m saying.

    SÅ, jeg tager en pause fra mænd lige nu og håber på lidt mere ro omkring mig selv, og måske jeg også snart løber tør for handyman projekter som jeg kan klare selv, men så må jeg jo finde på noget nyt. Måske jeg kan gå vildt meget op i min have næste år? Først skal jeg lige have renoveret den fedeste skænk som bliver leveret på lørdag, og så skal jeg lige have hængt nogle flere billeder op, lave orden i mit soveværelse og sønnikes værelse trænger vidst også til en omgang. 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • someone

    Jeg er lige anonym her.
    Men da jeg for år tilbage var nogenlunde hvor du er nu, gik jeg på Scor. Så kunne jeg få dækket visse behov samtidig med begge parter vidste det kun var sex. Mens jeg kunne være mor, mig selv og veninde og slikke mine sår på andre tidspunkter. Da jeg så var klar til forhold, kom jeg videre. Men mødte nogle virkelig dejlige mænd som kunne et par ticks.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

    Sæde Trine, jeg har fulgt dig i umindelige tider og ja nu står jeg også i skilsmisse og fraflytter vores hus pr november. Der er ingen dramatik, uvenskab el lign. 2 børn på 3 og 4 skal deles – og hvor er det bare hårdt på alle tænkelige planer. Svært ved søvn og mad osv. Vi ved bare at vi skal fra hinanden også må vi se…..! Vi er kørt helt fast og et kun et team om ynglet!! Det er klassisk og patetisk!! Sender dig smukke tanker

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh det med mænd og dating er fandeme op ad bakke! Jeg gik i et virkelig spontant øjeblik for et par dage siden på Scor, det er helt sindssygt! Hvis du har brug for lidt sjov i gaden er der virkelig god mulighed der – du får tilmed lov at se deres diller inden du ser deres ansigt…Så deeet…
    Maria fra Vanløse Blues og jeg har planer om meget snart at tage på bar og kigge på mænd, hvis du vil joine må du endelig sige til

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trineb

    Kære Trine. Din blog er så absolut den bedste og efterhånden den eneste jeg gider at læse!. Tak for din ærlighed og tak fordi du deler

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

    Tak for din loyalitet til bloggen og ikke mindst til dig selv. For 5 år siden gik jeg rundt i dine sko, og troede jeg vil være single for evigt, mest pga. Jeg var 33 år gammel, havde levet alene i 4 år, og havde verdens skønneste lille 4 årig krudtugle med autisme. Mænd var som flosklen siger, optagede eller fulde af lort! Indtil jeg en sænkede barren overfor en ung 25 årig viril mand, der bare død-og pine ville mig.! Idag, er min vidunderlige mand, så Thomas… Der nærmest har groet hår på brystet og fuldskæg af alle mine kvindelige krav plus sit eget liv. Han gik fra at være handymand til at blive pædagog- og idag gør han begge dele. Alt i alt vil jeg bare sige, at de der lækre top-virile mænd, de findes, og de kan rumme kvinder som “os” med ar på sjælen og behovet for at sige tingene himmelråbende højt.
    Gør det du er bedst til, så er du både smukkest og mest selvsikker, så dukker ham der boremaskinen med fuldskægget op- lige pludselig!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EFTERÅRSFERIE LIGE OM LIDT - HVAD SKAL I LAVE?