Hvorfor er du egentlig så tit i Zürich?
Det er nok egentlig det spørgsmål jeg modtager mest lige pt.. Og det kommer jo ikke bag på mig.
Men hvad jeg laver i Zürich, det bliver i Zürich – for now.
Har brugt de sidste 4 år på at vaske mit beskidte vasketøj på bloggen og på diverse sociale medier – og jeg er i øjeblikket i en fase, hvor jeg virkelig ikke har lyst til at dele alt hvad jeg laver på bloggen.
‘Men hvorfor deler du så ting på Instagram, hvor du åbenlyst gør alle opmærksom på at du er i et andet land?’
Jamen der gør jeg nok egentlig fordi at det føles som en naturlig ting at gøre. Jeg er så langt fra at benytte mig af ‘clickbaits’ (kunsten at lave en overskrift man bare MÅ klikke sig ind på) og det er med vilje.
Lige nu har jeg ret travlt med at finde hoved og hale i hvad jeg har gang i – både privat og i forhold til alt muligt andet. Så det er egentlig ikke fordi at jeg ikke vil dele ud af mig selv, men mere fordi det også er rart at prøve en ny opskrift, – og så æde lortet uden at føle trang til at dele hele processen med alt og alle.
Så når jeg hopper på en flyver og flyver 1000 km i en bestemt retning, så er det mig der lidt prøver en ny opskrift – uden at dele processen med alle. Og nogle gange, så smager tingene bare bedre hvis man giver sig selv lov at nyde dem i fred, og ikke skal tænke over om man nu også når at få taget et pisse fedt billede af det, iført det helt rigtige filter, oploadet på det helt rigtige tidspunkt.
Am I right?
Både og … Jeg vil stadig gerne høre mere om Mr. Zürich 😝
Jeg kan godt li’ når du vasker tøj!
Men mest af alt kan jeg godt li’ at du virker til at have det godt 😊