Nye tider - nyt mod. Og noget om glæde og motivation.

Så skal der satme bores i vægge igen!

Indeholder affiliate (og en rabatkode!)

Jeg er jo gået hen og blevet helt Danmarks-kåd – er ganske enkelt ret vild med den natur vi har herhjemme. Ved godt, at vi hverken kan blære os med bjerge, vulkaner eller andre overdådige landskaber. Og dog – for jeg synes Danmarks natur er noget nær det skønneste. Og det kunne jeg godt tænke mig at lukke ind i mit hjem.

js1

Disse mega flotte posters fandt jeg på Just Spotted, der som altid har en umådelig flot samling af posters for enhver smag. Det er bestemt ikke fordi at jeg udskifter mine plakater og billeder jævnligt – men i øjeblikket sker der lidt omrokering i min lejlighed – sælg, ud med det gamle – ind med noget nyt – og disse har jeg tænkt mig at hænge op i min gang. Nu er jeg så bare i tvivl om størrelserne – de fås nemlig i tre forskellige – og fra 249,- og op. Jeg har fået en rabatkode: TRINE15 – som giver – 15 % på Just Spotted de næste 3 dage.

js3

Tror det på en eller anden måde vil skabe en form for plads, i hvad der hos mig er en meget smal entre. Nu må vi se – og jeg har endnu ikke bestemt mig for hvilke motiver det skal være endnu.

js4

 

5 kommentarer

  • Birgitte

    Åh hvor ville jeg ønske, at jeg havde ventet 14 dage med at bestille 3 (!) plakater til den nette sum af 2600 kr! Så kunne jeg jo have sparet en del. Anyway, så har jeg bestemt ikke fortrudt, de er så fine.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • LORTEMOR

      Arh! Øv! Men nu bliver jeg nysgerrig! Hvad bestilte du?

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Birgitte

    Jeg købte naturbilledet “Bøgeskov” og “Møns klint” samt “Buffalo” fra Faunascapes. Alle i str. 70×100. Jeg synes dog det var lidt underligt, at man ikke kan finde rammer i den størrelse på hjemmesiden.. Så dem har jeg bestilt et andet sted. Kobberrammer til de 2 naturbilleder (som også hænger sammen) og en egetræsramme til Buffaloen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • LORTEMOR

      Det lyder som en virkelig fin samling! Jeg er stadig i tvivl om rammer til mine 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Tak for koden. Jeg har længe kigget på plakater til lillemandens værelse. Og har haft svært ved at overtale økonomichefen herhjemme om at det var det rigtige at gøre! Nu med ordene:”de er på tilbud” lykkedes det.. så tak!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye tider - nyt mod. Og noget om glæde og motivation.