Out of order.

Ønskebørn.

I går var vi ude og købe ind. Svigermor kom på besøg, og så tog vi i Ønskebørn. Hidtil ukendt land for os alle, men vi tog listen med og tog simpelthen én ting ad gangen.
Havde forestillet mig et kaos-lignende område med skrigende børn, stressede forældre og sure ekspedienter. Og hvor blev jeg dog overrasket.
Der var hyggeligt og roligt og vi fik lov at gå rundt og kigge uden en ekspedient på nakken.
Dog var der 4-5 ekspedienter til stede i forretningen og de var simpelthen så gode til at ligge på lur, og først komme frem, bedst som et spørgsmål masede sig på.
Vi fik hakket alt af på listen plus mere til, og det var rart med god hjælp.
Især når man går rundt og tror en sutteflaske bare er en sutteflaske. Hvor blev jeg klogere i går!
Er så glad for god service. Nu lægger man jo også en del penge på projekt-baby, men de gav os ting gratis, og gav os rabat på ting de ville køre kampagner på om to uger – så vi ikke blev snydt! Det synes jeg simpelthen er så dejligt.
Ydermere var vores ekspedient også ret erfaren, og gav gode råd hist og her. Og hvad der gjorde hende til absolut yndlings var, at hun rådgav efter mit behov og ikke efter at sælge det dyreste alternativ.
Håber fandme hun fik lidt provision på os igår.

20120921-131808.jpg

20120921-132001.jpg

20120921-132026.jpg
Vi var på udkig efter en Voksi pose og den havde de på tilbud, så vi fik købt en bund og bæresteopper med oveni, og sparede stadigvæk en del.
Derudover købte vi madras til barnevognen, lagener, stofbleer, legetæpper, bamser, flere bamser, badekar og meget, meget mere.
Pyyyyha.
Vi nåede lige hjem og slappe lidt af inden vi skulle ud at spise. Havde bestilt bord på MASH. Og kan ikke huske hvornår jeg sidst har fået så lækker en bøf… Og så store løgringe, så gode pommes frites eller…. I hvert fald ikke siden…. Ja, sidst jeg var på MASH?
Kan anbefale stedet, hvis man elsker kød. Og så er der generelt overvejende fyldt med mandfolk derinde. Der kan man se der er tale om et spisested for kød-elskere!

20120921-132945.jpg

Næste indlæg

Out of order.