Man ved at man er pænt gravid, når....

Rom.

Vi var i tvivl om hvorvidt vi kunne tage afsted nu her. Synes turen til Barcelona i august var hård, så vidste at endnu en storbytur, med vand i benene og ondt i ryggen ville være en udfordring.

Men vi havde på forhånd aftalt, at gåturene og udflugterne var på mine præmisser, og at der ville være en del taxature, for at mindske de mange gåture man ellers har, når man er på ferie.

Vi boede meget centralt, så flere af tingene lå faktisk i gå afstand fra vores hotel. Hotellet lå i en lille stejl gade, og vores værelse var virkelig fint. Havde især set frem til badekarret. Og jeg var i det HVER aften. Hold nu kæft, jeg gad godt eje et selv!

Vi havde også en fin tag-terrasse.

20121121-121901.jpg
Og der var morgenmad hver morgen. Og det var den bedste buffet jeg har oplevet.

American Apparel lå lige rundt om hjørnet, og jeg fik købt endnu et telt – som jeg kan passe nu – og også senere! Og endelig fik jeg købt den hoodie jeg har manglet længe, men som jeg altid glemmer at få købt når jeg er i AA.

20121121-122243.jpg
Den bordeaux sag er teltet – en lang oversize sweat, som jeg kan bo i den næste måned! Og hoodien røg med hjem i mørkegrøn.

Købte også flere neglelakker til samlingen.

20121121-122459.jpg
Der røg også lidt babytøj med hjem fra AA, sweatpants og langærmede trøjer i en god kvalitet. Og fandme om det første par sko ikke også blev købt!

20121121-122717.jpg
Cute-ass sneakers i str. 19. Ja tak!

Der var masser af smukke ting at kigge på i Rom. Den by er total overlegen, når det kommer til bygninger. Man forstår slet ikke hvordan de er blevet til. Udover bygninger, så er jeg en sucker for biler og scootere.
Disse to var jeg ret vild med.

20121121-123042.jpg

20121121-123114.jpg
Havde, som i kan se på et af de øverste billeder, købt Cover Kids – for første OG sidste gang… Altså. Sikke en bunke lort. Skal nok komme nærmere ind på hvorfor senere.

Har masser af billeder på kameraet jeg skal have uploaded. Så der kommer nok endnu et Rom-indlæg. Alle disse er taget med iPhone, og ville egentlig bare skrive lidt om weekenden kort. Og desuden anbefale byen, også til de højgravide!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man ved at man er pænt gravid, når....