Brug bolledej i sexleg.

37+0

Yiiiiiiiiiiiihaaaaaa. Knægten er bagt færdig. Skulle jeg gå hen og føde nu, ville der ikke ske så meget ved det. Ikke udover at vores lejlighed ikke er pakket helt ned endnu, og at jeg ikke umiddelbart synes det er et hit, sådan lige at få et barn nu.
Han må m.e.g.e.t gerne vente til efter næste lørdag.

Vi rykker nemlig om 6 dage. Og skulle han komme ud deromkring, så slipper jeg også for julen!
Aj, glæder mig da helt vildt til at få overstået det satans ræs (julen). Og med udsigt til at holde jul med 20+ af svigerfamilien, kan jeg godt blive en KENDE træt. Med træt ovenpå.
Min krop er SÅ klar nu. Bring it! Det står ud af mig med råmælk (Arla- gå hjem) og slimproppen (adr) gik lige her for et par dage siden… Så noget er under optræk. Og min tålmodighed er lig nul.

Ville elske at holde den helt store familiejul i år, hvilket jeg jo kommer til – men min selskabelige side er ikke så veludviklet i disse dage. Er en træt, træt overgravid dame – der bare gerne vil spise, sove og modtage massage. Så frygter desværre, at jeg ikke husker at nyde tiden. Og bare lusker i seng når jeg øjner muligheden. Men igen. Det er vel også ok?
Det er pisse hårdt at have så meget dej i ovnen. Især når den er færdighævet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brug bolledej i sexleg.