Tak!

Teaser!

Nu lokker jeg lige med noget! Har nemlig fået kæresten til også at skrive en fødselsberetning. Og den kommer op senere i dag! Weeee!

Så sidder der nogle derude, med en fødsel rundt om hjørnet – så læs med senere i aften. Har lige læst den (på hans computer, mens han sover – hæhæ) og den er rigtig god. Faktisk fik den mig til at smile – ikke græde. Og der skal alligevel ikke meget til for tiden. Altså få mig til at tude.

Apropos nogen der sover.. Sidder pt. ALENE i sofaen i stuen og ser tv! Det har jeg ikke gjort længe. Men drengene har indført siesta herhjemme. Og jeg selv deltog også lidt. Er næsten udhvilet. Dog har Alfred sovet laaaaaang tid i dag!!?? Mon der er noget HELT galt???

Hmm, slår lige panikken hen. For se lige, hvor fint far og søn ligger og rister sammen i sengen!

20130117-163507.jpg

Skriv en kommentar

  • Hvor er de søde! Jeg glæder mig til at læse fødselsberetningen!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh, hvor dejligt med siesta! Og husk lige på, hvordan det føles at være udhvilet 🙂

    Vil glæde mig til at læse beretningen!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Respekt, for din mand! Glæder mig til at læse om den situation, hvor de fleste mænd siger, at de ikke anede, hvad de skulle gøre af dem selv. Og så vil jeg forsøge at presse min til også at blive gæsteblogger hos mig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine jeg bytter gerne et stk 3 måneders pigebarn med seperationsangst, med din lækre sovetryne af et drengebarn! Der er iøvrigt intet galt, deres mønster skifter konstant, i hvert fald de første leveår. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Der er heller ikke meget sovetryne over ham lige nu… Har sunget ‘sov sødt lille jumbo’ 500 gange nu… Han skriger stadig!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tak!