GRINER HELE VEJEN HEN TIL KØLEREN. OG SKÆNKER MIG EN G&T...

PIP PIP OG GODNAT.

Vil bare lige tjekke ind hurtigt!

Konkurrencen her lukker om halvanden time, så man kan stadig nå at deltage 🙂

Håber I har haft en skøn weekend!
Godnat søde mennesker.

20130811-223137.jpg

4 kommentarer

  • caroline

    Hej Trine,

    Jeg kan se Alfred også kører Retro-barnevogn. Måske kan du hjælpe mig? Vi har lige skiftet den alt for trange Emmaljunga ud med en Odder Komet fra den blå avis. Dejlig stor kasse med masser af plads til kæmpebabyen. Men – jeg synes godt nok det bumler noget. Hans lille hoved dingler rundt, når vi rammer brosten (der jo tidligere var et hit). Min kæretse gjorde mig venligt opmærksom på at hjul med luft i var et slags teknologisk fremskridt og nu tror jeg godt, jeg kan se, hvad han mente med det. Voksiposen hjælper lidt – men jeg lurer på om man skal købe en blødere madras – eller evt få skiftet hjulene ud med nogle nye? Hvad gør I? Har skrumlen været et problem?

    Og tak for dejlig blog!

    // Caroline

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Caroline!

      Jeg kørte byen tyndes Alfred i den gamle silvercross. Men det var kun de første 3 måneder. Jeg blev bare så træt af at køre med den gamle skrotkasse. Så jeg skiftede den ud med en total fancy City Elite kombi vogn. Først med lift i, senere brugte jeg den til klapvogn. Mega hit. Og den er grim og ny-moderne. Men jeg elsker den. Så silvercross’en bruger vi kun på korte ture. Og nu hvor Alfred kan sidde selv, så elsker han at sidde deri. Og den der bumlen sker der intet ved. Man tror at de bliver rusket, så alle skruer i hovedet bliver rystet, men de er jo ligeglade!

      Vi ledte efter hjul til vores vogn, og det var en dyr affære. Så det droppede vi hurtigt. Og brugte i stedet pengene på en god kombivogn. Og det har jeg aldrig fortrudt. Jeg er så glad for den.

      Så…. Mit råd er; behold den nye (gamle) vogn i starten, og invester i stedet i en god vogn til lange gå-ture (evt en god klapvogn) den kan jo bruges fra 4 måneder, hvis bare ryggen kan lægges ned 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Og! Og! Og! Hjul med luft er et helvede! Det skal og SKAL være punkter-frie hjul. Hils kæresten og sig det! Hjul med luft er døden selv, da man jo ikke er skide interesseret i at få lortet lappet hver måned. Hvilket man nemt kommer til.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

    Hej trine,

    Tak for det grundige svar!

    Vi har faktisk et par (dont’ ask) klapvogne parat, så dem skifter vi nok til til vinter. Ivan er fire måneder i dag, så det kunne være man skulle prøve den snart. Kan de allerede sidde op i dem i den alder? Beholder skrumleren – nænner ikke at skille mig af med den. Ville bare ønske jeg boede i hus og ikke på femte sal, Vesterbro. Ja ja. Ak ak.

    Kh

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GRINER HELE VEJEN HEN TIL KØLEREN. OG SKÆNKER MIG EN G&T...