ALFRED TESTER NOMI!

GÆSTEBLOGGING OG NOGET …. OM SEX!

I dag gæsteblogger jeg hos Signe. Jeg har skrevet lidt om at blive mor.

Jeg er midt i en bog, som handler om sex efter graviditet, fødsler og børn. Hold nu KÆFT det er læsning, der vil noget. Og som rammer.

Jeg skrev til Turbine, som er det forlag der udgiver bogen – og jeg kan allerede løfte sløret for, at der kommer en anmeldelse og en mulighed for at vinde den. Jeg synes den burde blive udleveret som en fast ting, når man bliver smidt ud af forlader fødegangen. Ligesom man får de der kæmpe bind og net-trusser med hjem.

Bogen hedder ‘Ikke i år, skat’.

Nå, men nu til gæsteindlægget, som I kan læse ved at klikke på billedet! Se lige Signe – er hun ikke bare MILF?

Husk i øvrigt at deltage i Petit Podiums julekalender! I dag udlodder 4 Mini Mes en lækker Julekurv i samarbejde med OMA!

plummum

Skriv en kommentar

  • Muhahaha, TUSIND TAK for dit indlæg, Trine 🙂 Og du kan altså selv være en MILF 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tenna

    For min skyld kunne de beholde nettrusser, skylleflaske og pladevat (let’s face it, det er jo ikke et bind), hvis jeg så til gengæld måtte få et par feltrationer (så har man da mad og druesukker), ovenstående bog og en sygeplejeske med hjem i et døgns tid… Jeg har haft dage, hvor jeg tænkte, at hvis jeg aldrig skulle have sex igen – så var det altså bestemt ikke det værste der kunne ske… Træt helt ind i knoglerne og ligeglad med kæresten. Vi blev ikke mor og far, så meget som vi blev MOR og mor’s assistent (som, hvis på kontrakt, var blevet fyret op til flere gange, hæ hæ). At få et barn anses her i huset for den bedste prævention 🙂

    Puha, så fik jeg da luft for dét 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALFRED TESTER NOMI!