Min tegning er grim. Nej, den er ikke! Jo, det er den...

Ja Nemlig, ja!

For lidt over en måned siden traf jeg en vigtig beslutning. Og nej, det har intet med p-piller eller selvværd at gøre, heldigvis!

Tænk engang, at bare fordi man har et barn der er rundet et år, så bilder folk sig ind at spørge til hvornår man skal have nummer 2!!?

Haha, som om man ikke lige ER begyndt at kunne gå en lang tur uden det føles som om underlivet falder ud, og uden at tisse i bukserne undervejs.

Nå, men det det skal handle om nu her, er at gøre ens hverdag en smule nemmere. Noget jeg er all in for, i øvrigt. Havde jeg råd, så var der både rengøringshjælp og oprydningshjælp herhjemme på matriklen.

Noget af det jeg skrev om tidligere på året, handlede om at jeg oplevede at få angstanfald når jeg var ude at handle. Jeg har ikke haft det siden dengang, men det satte sig alligevel i min krop – den stressende energi der er i et supermarked om eftermiddagen. Og jeg har ellers altid været vild med at handle ind. Stå ved hylderne og håndplukke friske råvarer og tanke op på konserves og sammensætte ugens madplan.

Alt det elskede jeg, fordi jeg havde tid og energi.

Nu ser en indkøbstur cirka sådan her ud:

Barn i klapvogn med indbygget stopur, som man ikke ved hvornår hyler ringer, sved på panden over at manøvrere rundt i de smalle gange, forsøge at undgå at irritere andre kunder med éns tilstedeværelse med en klapvogn, forsøge at undgå selv samme kunders arrige blikke over jeg overhovedet HAR en klapvogn med, barn skriger, barn får stukket en bolle i hånden og så har man sådan cirka 7 minutter (som er den tid det tager dem at spise bollen) til at nå hele ugens indkøb og putte det ned i vognen …. eller, nårh nej – man har jo ikke en vogn, når man har en klapvogn med – STABLE 8 liter mælk og alt andet i en kurv, man stakåndet slæber efter sig med den ene arm man har fri, skynde sig hen til kassen, hvor der næsten altid er en eller anden i køen der har indvendinger til slutbeløbet på vedkommendes varer, hvorefter man står med skrigende barn, svedige armhuler, hjertebanken og en lyst til at råbe til folk, om de da for FANDEN ikke bare kan læse på skiltene hvad tingene koster!?

Puha, får næsten et angstanfald bare ved at skrive om det.

Kort sagt, så ville jeg gerne slippe for det. I hvert fald indtil jeg ikke længere er afhængig af en klapvogn.

Og det er her Nemlig.com kommer ind i billedet.

Yes. Jeg er begyndt at få bragt mine indkøb til døren. Og jeg er virkelig, virkelig, VIRKELIG glad for det.

Ikke alene har Nemlig et imponerende udvalg i alle kategorier, men man kan både handle økologi og discount, til konkurrencedygtige priser. De første par gange jeg handlede ind, brugte jeg på at få fyldt op i skabe og skuffer – vi købte bl.a mel, pasta, ris og andre tør-varer. Da det var gjort, så var vi faktisk klar til at lave ugeplaner og handle ind én gang om ugen.

Jeg forsøger at købe udelukkende økologi – det kan dog ikke altid lade sig gøre 100 %. Derfor er mine indkøb heller ikke billige, men vi kan købe ind til en uges aftensmad, morgenmad og frokost for cirka 700 kr. Det beløb dækker brød, mælk, kød (vi spiser dog ikke ret meget kød, egentlig), grønt, frugt og diverse. Vi slipper ikke for at handle småting ind en eller to gange om ugen, men der er godt nok stor forskel på lige at løbe i netto efter kage eller en ekstra liter mælk – til at skulle købe alt ind.

Noget jeg var bange for var, ikke at kunne udvælge frugt og grønt selv. Men indtil videre har jeg kun oplevet at alt var friskt og lækkert. Jeg har dog holdt mig fra at købe f.eks avocado. Avocado – also known as den mest sindssyge ting at finde i perfekt brugbar stand. Dem køber jeg hos min lokale bazar. Og når det kommer til kød, så lover Nemlig desværre kun en holdbarhed på 2 dage. Jeg har dog ikke oplevet at noget udløb på 2 dage, så tror det er for at gardere sig, de siger det. I så fald kan man jo fryse det ned, indtil det skal bruges.

Jeg er sådan helt tosset med, at man kan købe brød og boller fra Lagkagehuset også. Lækre te-boller og mit favoritbrød lige direkte til min dør – hvad er der IKKE at elske ved det koncept? I det hele taget har jeg svært ved at få mine hænder ned over det faktum, at det ringer på min dør, og så er der nogen der har båret 6 indkøbsposer op til mig, på et tidspunkt jeg selv har valgt. Det eneste jeg skal gøre er at forberede køleskabet, så det er klar til at blive fyldt op med lækker mad, klar til at mætte vores glade maver.

Kort sagt, jeg køber ind med en kop kaffe i hånden, med benene oppe – og det koster kun 14-24 kr at få det bragt ud. Det er suverænt.

Flere har spurgt mig omkring priser og om det ikke er dyrere?

Jo, det ER dyrere. Nettos spothylder har de ikke, og de har heller ikke nær så mange tilbud. Men alle varer koster det samme som de gør i supermarkederne (Super Brugsen, Kvickly eller Føtex). Der hvor jeg sparer, og der hvor det bliver økonomisk forsvarligt for os, er alle de åndssvage impulskøb jeg laver i Netto. Dem laver jeg ikke på Nemlig. Der køber jeg KUN det vi skal bruge. Og det er godt for både pengepung og appelsinhuden, at jeg ikke køber nær så meget kage længere.

Jeg lavede en udregning for sjov, hvor jeg regnede ud hvor meget jeg ville spare, hvis jeg havde købt samme varer i Netto. Det var cirka 75 kr dyrere at handle på Nemlig. Men for helvede, Nettos hylder er jo tomme om eftermiddagen og jeg ville slet ikke kunne finde det samme økologiske udvalg på hylderne i Netto. Så om jeg havde handlet i Super Brugsen eller på Nemlig, havde været ét fedt. Det er, pretty much, samme priser. Og. Så betaler jeg fandme gerne 75 kr for at slippe for kø, samt at bære alle de varer hjem selv.

Eneste minus ved Nemlig er, at de endnu ikke bringer ud over hele landet. Men mon ikke vi kan håbe på, at det er et voksende koncept? Jeg giver i hvert fald mine aller, ALLER bedste anbefalinger. Jeg tror aldrig jeg stopper med at bruge det igen.foto-43foto-44foto-44

Indlægget her bringer jeg i samarbejde med Nemlig.com – jeg vil dog pointere, at jeg startede med at benytte Nemlig, med den største tilfredshed, langt før jeg indgik i et samarbejde med dem.

16 kommentarer

  • Camilla

    Jeg handler også ind på nemlig og halleluja hvor er det fedt, nemt og ligetil!!! Lækre og friske varer!!! Lettere bliver det ikke!!! Trætte mødre! Gør det!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Ja vi vil også have det her hvor vi bor, men desværre!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Herhjemme bruger vi også Nemlig flittigt. Vi har en lille bissetøs, på små 8 måneder, og en far, der arbejder pænt meget!! og så er det seriøst skønt (og tiltrængt), at få bragt alle de tunge varer til døren. Og ofte har de en masse gratis mad og kaffe. Sidst fik jeg 5-6 hele kasser med kapsler til nespressomaskinen, og har af flere omgange fået ost, mælk og andet godt med, enten gratis eller for én krone samlet. Dét er jo også værd at tage med i regnskabet 🙂 Og så er budbringerne også altid så søde og rare 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helt enig!
    Vi har benyttet Nemlig.com i de sidste fire år, og det er bare super skønt at få varerne leveret. Fri for stress, dårligt vejr og børn som ikke gider at være med på indkøb.

    Deres grøntsager og frugt er stort set altid friske og lækre. De gange vi har oplevet glemte varer eller fejl, har vi uden problemer fået pengene tilbage. Når vi handler ind på Nemlig.com, handler vi kun der. Jeg gider ikke at skulle flere steder, og heldigvis har de alt (næsten alt) nu.
    For et par år tilbage kan jeg huske, at de ikke havde ørepinde 🙂 Nu kan man jo både få hovedpinepiller, baby tilbehør osv.

    I sidste uge havde de tilbud på sodavand. Det har vi savnet, så der blev handlet meget stort ind 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åååh, den beskrivelse af indkøbstur er spot on! For mit vedkommende kan man så tilføje den evige remse “økologisk, sundt, nemt, billigt…” – fire ting som alle ved er umuligt at rumme i en og samme indkøbstur. Jeg har også døjet med de der supermarked-angstanfald, og indtil videre har jeg udliciteret indkøbsturen til min kæreste, men det holder nok ikke i længden. Overvejer kraftigt Nemlig.com – men håber også der kommer flere alternativer og større sortiment, men nu begynder jeg vist også at blive krævende 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Nu MÅ det prøves.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

    Herhjemme bruger vi også Nemlig.com. Det er lidt i perioder, men det er en kæmpe befrielse de uger (måneder/perioder) hvor vi begge har travlt på arbejdet. Vi har begge transporttid på ml. 45-60 min og med et barn i børnehave er det fedta t kunne spare den daglige tur i Netto foor i stedet at bruge tid sammen med sønnen.

    Kæmpe fordel at undgå impulskøb. Altid sød og fleksibel levering,

    Og må jeg så anbefale Cofocos pizzabunde – de er perfekte til dage, hvor det skal gå ekstra hurtigt. Og de er SÅ gode. Dem har vi altid et lager af i fryseren.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jen

    Åh, hvor herligt! Dét må jeg prøve. Din beskrivelse af dit angstanfald i supermarkedet… Tænk, jeg troede bare det var mig som var hysterisk. Tak 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvis jeg kunne finde et online supermarked som leverede til døren helt heroppe i Nordjylland, brugte jeg dem helt sikkert. Tre børn under 7 og en mand som arbejder 60-70 timer om ugen, så prioriterer man sin tid!!!
    Ann

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

    Århuuuuuuuus please!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Jeg elsker nemlig – og hvis der er vare der mangler eller gået i stykker, får man pengene tilbage

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline

    Irma.dk leverer i hele landet.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Louise

    Det er PRÆCIS det samme her. Det er et mareridt at handle med Laura på 15 måneder. Hun er som en voldsom og udspekuleret sæk lopper, når vi kommer i supermarkedet, og jeg går derfra med sved på panden, når hun er med. Vi er også gået over til Nemlig til trods for, at der bogstavelig talt ligger to supermarkeder på den anden side af gaden.
    PS: Nemlig kan efter min erfaring godt finde ud af avocadoer – det kan min lokale Netto og Føtex ikke 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

    Køb du bare avocado, deres øko avocadoer er altid fantastiske. Vi har brugt nemlig.com i snart tre år og jeg ved ikke hvad vi skulle gøre uden. Elsker elsker elsker konceptet!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Det er super fedt at få leveret lige til døren. Jeg bruger selv superbest.dk. Det har altid været rigtig godt og de leverer i hele landet. Jeg kan klart anbefale SuperBest.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh, jeg HADER også at handle ind (næst efter rengøring), så håber-håber-håber at nemlig.com snart kommer til min by (hallo! bor altså i Sorø, sgu da ikke for meget at forlange)…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min tegning er grim. Nej, den er ikke! Jo, det er den...