Om at blive efterladt af begge sine forældre.

Den bedste form for ros, er den der kommer fra….

…. Barnets pædagoger – aka de mennesker der bruger allermest tid med dem. Og det har vi fået her til morgen!

Eller, Alfred har fået ros – men han er naturligvis ikke gammel nok til at forstå det, så det er vel på sin plads at tage fuld credit for at være indehaver af et velfungerende og harmonisk barn, med humor og ganske glimrende motorik og et veludviklet sprog!

Ae, ae, klap, klap på egne skuldre, og kæmpe high five til os! Han har ikke taget skade af hverken citroner, danskvand eller af nogle af sine øgenavne. Vores dreng er både vellidt og en god dreng.

Og så er han glad! Og han får de voksne til at grine og elsker at læse i bøger.

Vores lille røvhul trives og hans udvikling følger de andres.

Eneste minus er, at han i dén grad udfordrer os, og tester vores grænser. De problemer vi har med ham hjemme, som f.eks flitsbuen på puslebordet, det har de ikke nede i vuggeren. Men igen, det skal NOK blive bedre!

Yay! God måde at starte sin dag på!

6 kommentarer

  • Thea

    Hvor skønt! Tillykke med det 🙂
    Nu starter min lille banditbaby først til juni, men kan levende forestille mig hvor stolt man bliver som forældre når andre (med knap så emotionelle bånd) roser vores afkom 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejlighed. Og det dér med at det kun er mor og far, der får de spændende, grænse-udforskende oplevelser, det er da i den grad et sundhedstegn – tryghed og tryg tilknytning på højeste plan! Han er helt, helt sikker på, at uanset hvordan han ter sig, så elsker I ham <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

    Det altid dejligt at de “opfører” sig ordenligt når de er ude! ;o) Så det lige før man hellere vil have problemerne derhjemme BARE de er elskværdige når de er ude ;o)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Hold kæft hvor er det bare fortjent. Har indtryk af at I gør et helt fantastisk job med lille-Alfred-lækkermås. Så vidt jeg husker (?) havde der endda tidligere været lidt spydigheder fra Vuggeren af, og så er det jo bare ekstra læks med ros 😀
    Måtte selv gøre et forsøg med danskvand efter dit fantastiske indlæg – vores lille W lever heldigvis også stadig, og vi er tilmed en sjov video rigere som han kan grine med os af når han bliver større!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sådan! Den ros må du gerne tage på dig 🙂

    Kører forresten en konkurrence på min blog, og bliver glad hvis i har lyst til at deltage http://mamanam.dk/?p=991 <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

    Skønt! Det er mega fedt når folk roser ens børn! I love it!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at blive efterladt af begge sine forældre.