Andre mødre, og deres syge børn.

Godmorgen!

foto-47Det er sådan et dejligt vejr!! Lige til at blive helt glad af!

Sidder inde ved Torvehallerne og drikker kaffe, mens jeg skriver dette indlæg.

Dagens første kop, som er blevet en hel religion for mig. Hvor langt kan jeg presse den?

Det er den ultimative nydelse at springe den halv-dårlige Senseo derhjemme over, og lade de kyndige folk på Coffee Collective brygge min kaffe. Det er her, jeg får det helt rigtige ben ud af sengen.

Alfred var vågen i over to timer i nat. Der mellem 2-4. Og han var godt nok svær at få til at sove. Vi giver ham panodil forebyggende, men vi vækker ham jo ikke for at smutte en stikpille op i enden, vel? Desværre betyder det, at han jo så vågner på et tidspunkt og har ondt. Og i nat var det kun mor, der duede.

Han faldt endelig til ro lidt over 4, og så ligger man der og stress-kigger på uret, velvidende om, at dagen nok starter halvanden time senere.

Men denne gang tog han røven på os, og boblede helt til kl. 8. Det er jeg SÅ taknemmelig for lige pt.

Jeg er ked af, hvis mit forrige indlæg var for strengt. Jeg ville jo sådan set bare tage fat i et emne jeg lige havde på hjerte. Kommentarfeltet stikker lidt af i enden, og måske har folk misforstået min mening.

Man er bare så pokkers usikker som mor, og ja, jeg håndterer ikke kritik særlig godt. Men jeg sletter altså ikke kommentarer på bloggen. Det er sket 3 gange i hele dens levetid. Så det må være en teknisk fejl, og altså ikke noget jeg har gjort. Jeg skal i øvrigt slet ikke godkende kommentarer inden udgivelse, medmindre de indeholder mere end et enkelt link. Så hvis man ikke kan se sin kommentar efter at have udgivet, så er det ikke mig der har pillet ved noget.

Jeg håber ikke at det er en generel opfattelse, at jeg responderer dårligt på kritiske kommentarer. I så fald er det da noget jeg skal arbejde med! Og jeg ved godt, at når jeg skyder ting og meninger ud til offentlig skue, så må jeg også regne med respons og modspil der ikke udelukkende er postivt. Men jeg synes også det er en misforståelse, at man skal finde sig i alt, bare fordi noget er offentligt.

Det er bare utrolig svært at rumme alles meninger og holdninger. For bag bloggen sidder jo bare mig. Jeg er mega usikker, har fedtet hår og er både pessimist og kronisk træt. Og det er grænseoverskridende for mig at få kritik fra folk jeg slet ikke kender, og fra folk som ikke kender mig.

Jeg synes bare, at nogle mennesker skal være bedre til at holde sine meninger for sig selv, medmindre man har decideret behov for at såre det menneske der modtager det skrevne i den anden ende.

Ja, jeg blogger. Ja, jeg deler ud af mit liv og mine tanker og mine meninger. Men jeg holder også enormt mange ting for mig selv, da jeg ikke ønsker at støde nogen læsere med holdninger omkring f.eks opdragelse, langtids-amning eller det massive behov for at gå i leopardprint (det er blot fiktive eksempler). Det eneste jeg beder om er, at overveje om det nu også ER nødvendigt at hælde galde ud over folk, der ikke deler samme mening eller gør som man selv gør.

Og at hvis man bliver træt af at læse med, så tjek min side ud, med blogs jeg anbefaler. De er en del gladere end jeg!

Rigtig god sommerdag! Drik cava, kys og NYD solen, dejlige mennesker!

 

11 kommentarer

  • Jeg synes det er fedt, at du tør være ærlig, og det hjælper rigtig mange andre, der selv har det svært – så tak!! Og egentlig syntes jeg ikke, at du behøver at holde dine meninger tilbage, bare fordi det måske støder nogen. Du skal nok bare blive bedre til kun at tage de kommentarer ind, du kan bruge til noget og så glemme alle de andre… Det ville i hvert fald være synd, hvis du lægger bånd på dig selv og dine meninger, for så bliver din blog jo bare som alle andres og ikke noget særligt! De, der ikke kan tåle at læse det, må jo bare finde et andet sted at underholde sig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hen

    Aarh hvor bliver man træt af sure folk! Tal (skriv) pænt om andre, især dem du ikke kender. Blev der sagt!

    Søde Lortemor, du er min helt. Jeg er så glad for, at der findes folk som dig, der tør sige højt at det der moderskab fandme ikke bare er idyl. Det er verdens hårdeste job. Og så er det fandme non-stop resten af vores liv.
    TAK fordi du deler. TAKfordi du er ærlig. Tak.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai O.

    Det ER fantastisk, når de små dejlige røvhuller vitterligt tager røven på én og sover læææ-æænge. Eller bare mere end til kl. 5-6-7-stykker. ISÆR når alle i firmaet virkelig har brug for det.

    God bedring til ham den lille – og pissedejlig dag til dig! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Jeg har Solvej på 3 år, hende har jeg altså stukket en stikpille i numse på, imens hun sov op til flere gange. Det kan du sgu sagtens gøre. Det er selvfølgelig ikke super rart at gøre, men smerte eller feber om natten er (røv)nederen! Ned med bleen ind med pillen

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Trine Maria Larsen

      Tak! Tror også vi ville gøre det ved feber eller andet. Men når han sover så skidt, så bliver jeg i tvivl om jeg vil risikere at vække ham? Måske jeg skal gøre er forsøg i nat?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sara

      Sol er aldrig vågnet af det. Prøv du det. Jeg håber for dig, at han snart bliver frisk. Lidt sjovere med rask barn i det fede vejr 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heia deg! Jeg syns du skriver flott og åpent, og jeg kjenner meg igjen i så mye av det. Stol på magefølelsen, selv om det ikke alltid er like lett å vite hva den sier. Hilsen en like usikker mor 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

    Apropos indlægget i går, har du læst det her indlæg http://ditteokman.dk/2012/08/1088/ ? Det læste jeg da jeg var gravid og det var altså guld værd – for det er jo sådan det er 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg elsker virkelig også min morgenkaffe – vi har heldigvis en super god maskine på arbejdet, så jeg strækker den så længe 😉
    God bedring med Alfred! Søvnmangel er en bitch!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Andre mødre, og deres syge børn.