En fase.

W o R k !

Tænkte at det var på tide at fortælle lidt om mit nye job!

For et par måneder siden fik jeg en mail, med overskriften ‘Freelance opgaver som…. ‘

Og efter et møde med afsenderen, et par uger og endnu et møde, startede jeg i onsdags.

Sådan helt basalt er jeg blevet ansat hos DBA som freelance-blogger, Facebook content manager og med lidt Instagram oveni.

Alt i alt går det ud på, at DBA – aka sitet, hvor man på bedste vis handler med alt mellem himmel og jord. I kender det jo!

Først og fremmest betyder det, at jeg skal være med til at give deres blog et alvorligt løft. Derudover skal jeg stå for deres Facebook-side, en side der har små små 90.0000 følgere, samt deres Instagram-konto. Facebook-siden er dælme skræmmende, synes jeg. Mest af alt, fordi jeg ved der er tale om MANGE forskellige mennesker derinde.

Instagram-profilen er jeg ret meget nede med. Læs: Instagram er min force, haha!

Mht bloggen, så kommer meget af indholdet til at være inspiration, små historier og mest af alt: et hyggeligt sted at kigge forbi i ny og næ.

Det er alt sammen meget nyt, og indtil videre så arbejder vi på at bloggen skal have sig en ret stor makeover, da den er meget klinisk og blottet for alt hvad der hedder ‘pænt at kigge på’.

Jeg har kæmpe optur over mit nye job, som indtil videre er noget der hedder en ugentlig arbejdstid på ca. 16 timer. Så alt i alt, med DBA og min egen blog, kan jeg nu tillade mig at kalde mig for en fuldtids-arbejdende mor.

Det er sgu da fedt, hva?

Jeg er pisse spændt, bange, glad og lykkelig. For tænk engang at jeg får lov til at bruge så meget tid på noget jeg godt kan lide!

Er dog yderst overrasket over, hvor krævende et arbejde det er at sidde ned og arbejde. Fuck, altså. To dage på arbejde i denne uge – wolla! Jeg sværger! Det var virkelig hårdt rent fysisk at sidde ved en computer i de timer.

Men jeg føler jeg har fundet mig en plads. Og tænk engang: jeg får lov at arbejde for både mig selv, og en virksomhed jeg i dén grad kan stå inde for. Dejlig følelse.

Sidst men ikke mindst: kæmpe tak for responsen på mit forrige indlæg. Jeg føler mig beæret og heldig over de læser jeg har.

Ikke alene fik jeg fine kommentarer med på vejen, men min mail boks var også fuld af lange og personlige mails, der i dén grad berørte mig dybt. Jeg vil gerne svare alle, men jeg ved ikke hvornår. Denne her weekend står i familiens tegn, så det bliver nok først i næste uge.

Kærlighed til jer og jeres. Og så vil jeg ønske jer en god weekend 🙂

20150411-115741-43061624.jpg

8 kommentarer

  • Kæmpestort tillykke! Lyder som det perfekte match! Både mht. virksomhed og dig, og også antallet af timer. Skønt! Glæd dig og klap dig selv på skulderen. Det er altid mentalt hårdt at starte nyt. Tror man siger, at det typisk tager tre måneder at komme “helt ind i” en virksomhed mht. organisation, struktur, arbejdsgange, forkortelser og mennesker/navne! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • karina

    Tillykke med ny job og held og lykke med det :0)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alexandra

    Hvor lyder det spændende med det nye job!! Stort tillykke 🙂
    Mht. at svare os allesammen efter sidste indlæg – lad være med at stresse over det! Du og din familie kommer først, brug energien på det nu 🙂 Alting til sin tid..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er så fedt og fortjent! Kæmpestort tillykke herfra.

    Alt det bedste til dig og din lille familie <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

    Hvor er det super fedt Trine!! Og du om nogen fortjener det sgu – at arbejde og blog OG familie går op i den højeste enhed! Du er så mega god til ord og indlæg, at det da bare SKAL være en del af din levevej! Mega høj fem for dit nye job hos DBA!! Og hvor er jeg – btw – glad for på jeres vegne at hele Svennes og din lorteperiode blot var en fase! Min kone skred jo i vores, så jeg har så mega respekt for dem der bliver og tager kampen op!! Fedt – I fortjener det 🙂 Håber vi ses til nogen af pressedagene her sidst i mdr….
    Kram

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte S

    Stort tillykke med det nye job! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stort tillykke! Det lyder super spændende!

    Fuldtidsarbejde og fuldtidsmor er svære størrelser at kombinere, men det lyder som den helt rigtige opskrift.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Didde

    Det lyder så spændende, tillykke med det 🙂 Jeg er ny her, og har netop læst (og elsket) dit gamle indlæg om det såkaldte “skodjob”. Synes det er så fedt, at du, helt uden spidse albuer, har fået et job, som bare virkelig er dig. Stille og roligt. Er meget misundelig, og håber at mit eget “skodjob” (som i mit tilfælde ikke engang behøver være i anførselstegn), udvikler sig på samme måde som dit en dag.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En fase.