3 ugers ferie og tilbage til hverdagen!

Den blaa Avis!

Nu har jeg været ansat hos DBA på freelancebasis siden maj, og det er ikke så meget jeg har skrevet om det her inde. Det skyldes både, at jeg gerne lige ville falde til, men også at vi har været i gang med nogle projekter der først ser dagens lys nu.

Månederne er gået med at uploade indhold til DBA’s blog, samtidig med at vi har kreeret et helt nyt site, som skulle være lidt mere indbydende og imødekommende end før. Processen er lang og sej, især for en som mig, der ikke har snerten af nørde-skills når det kommer til tekniske ting og sager.

Bloggen er blevet super flot, synes jeg – uden at tøve kan jeg sige, at jeg ville elske at min egen side så sådan ud: Klik på billede for at besøge den.

Skærmbillede 2015-08-07 kl. 09.37.01

Selve udtrykket er meget roligt at kigge på, og jeg er mega stolt af de mennesker der står bag maskineriet hos DBA, at vi fik lov til at være lidt lysere i udtrykket (læs: mindre blå!!) Det er ikke så lidt at bede om, når man som virksomhed har så stærkt et brand som DBA har.

Det jeg laver hos DBA er udelukkende pleje af sociale medier. Jeg producerer indlæg til bloggen, laver Instagram posts og opdaterer deres Facebookside. Det sidste gør jeg sammen med et PR bureau, da de er super skarpe til at finde, samt finde på gode posts til følgerne derinde.

Det er et super spændende arbejde, men jeg lægger mig også fladt ned og indrømmer, at det langt fra er en leg at skulle præstere på den måde. Det er noget helt andet end at køre sin egen blog/sit eget brand. Jeg kan jo ikke bare kaste om mig med skældsord og skrive lange deprimerende indlæg, hvilket jo ellers er min force. Så man kan sige at de er godt gale, når de vælger at hive sådan en som mig ind! Mig? Skal JEG inspirere??

Men! Der er et kæmpe men! For det viser sig sgu, at jeg får lov at prøve kræfter med mange ting, som ikke passer ind i mit univers her. Jeg har fået mulighed for at vække en kreativitet til live som ellers lå i dvale. Og jeg elsker det.

Jeg har problemer med at arbejde målrettet og indrette mig efter planer og sådan, men jeg kan mærke at den manglende disciplin, stille og roligt kommer til mig. Det skyldes især, at jeg ikke længere kun arbejder for mig selv og med mig selv – at der rent faktisk sidder en pæn håndfuld mennesker, som jeg skal indgå i et samarbejde med. Så det har været svært for mig at vænne mig til, at jeg ikke længere kunne skrive indlæg klokken 23 om aftenen til øjeblikkelig udgivelse, men i stedet kl. 9 om morgenen, så det kan blive godkendt.

Det tog mig nogle måneder at ramme den kvalitet og den tone både jeg og de ønskede, men vi er så småt ved at være der. Jeg havde svært ved at vænne mig til det i starten, hvilket resulterede i nogle nærmest kedelige og alt for upersonlige tekster. Men da jeg gav slip og lod være med at tænke for meget over tonen, gik det langt bedre.

Jeg kan godt lide at fortælle nogle historier, så f.eks er det her et af de indlæg jeg har nydt at lave: Klik på billedet for at læse 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Og dette her var også fantastisk, fordi jeg fik lov at teame op med en dejlig og dygtig dame!

Rabarberispinde

 

Og i dette indlæg fik jeg mulighed for at afskrive alle mine grønne indkøb som en udgift i min virksomhed, kæmpe optur! Ikke mindst fordi at jeg også nød at skyde de grønne planter, som jo bare altid ser pæne ud på billeder!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og det var også sjovt at have Alfred med i køkkenet, da jeg skulle lave dette indlæg:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg håber selvfølgelig at I løbende vil følge med derinde. Især når der i perioder er stille her – for der udgives gerne 3-4 indlæg om ugen på DBA bloggen, så hermed en opfordring til at kigge med derinde, da der derinde er rig mulighed for at se hvad der foregår i Lortehjemmet. Stort set alle billeder er taget herhjemme, nemlig 🙂

Håber I kan lide hvad I ser 🙂

6 kommentarer

  • Charlotte

    Jeg synes det er så fint et univers derinde, og fedt at DBA og du er lykkedes med at lave en personlig blog og SM profil for et brand (det bliver tit lidt forceret). Jeg er fan!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Trine Maria Larsen

      Tusind tak, det er jeg glad for at høre du synes 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

    Har aldrig kommenteret før, men nu gør jeg det sgu. Hvor er det bare en fed blog! Har siddet og nørdet den det meste af formiddagen, selvom jeg burde komme ud og få lidt sol! KH

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • liv

    Så flot at du har fået sådan et job. Respekt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

    Wauuuw, jeg er fan, hvor er det blevet godt, jeg bliver helt sikker fast læser. Thumbs up herfra.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

    Wauw, det ser virkelig godt ud og virkelig et sejt move af DBA. Sejt arbejde at have 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 ugers ferie og tilbage til hverdagen!