Nye sager til Alfred!

Vådt hår, nervøs mave og træthed!

Sidder i min seng med vådt hår, mens jeg hører høj Metallica – alt er godt.

Sover ad helvede til for tiden – men jeg ved godt hvorfor. Som regel er det altid dårlig søvn, der ikke så venligt, minder mig om at min krop og min psyke er max stresset. Ofte handler det om praktik – økonomi og sådan – og det er nok også det der er los lige pt.

Ville egentlig ikke så meget, blot stikke ind forbi bloggen og sige ‘hej’ og minde jer om, at min indsamling for UNICEF stadig kører. Jeg havde jo et mål der hed 20.000 kr – og er kun 5.000 kr fra – så det gider jeg skide gerne nå.

Efter min tur til Jordan er det gået op for mig, at jeg har en mulighed for at gøre en forskel. At den trygge tilværelse jeg til dagligt begiver mig rundt i, ikke er en selvfølge andre steder. At alle børn langt fra sover så trygt som mit eget barn gør. Og det gør ondt.

Man kan støtte min (frivillige) indsamling ved at sende teksten LORTEMOR til 1919 – så støtter man UNICEFS arbejde i Jordan med 25 kr.

Om et par timer går turen mod lufthavnen, hvor der står Zürich på programmet. Min nervøse mave bryder sig ikke om at flyve, men efter at have fløjet 8-9 gange de sidste 3 måneder, så er jeg efterhånden ved at vænne mig til det. Ikke at jeg nogensinde bliver fan….

Kan I have en dejlig dag 🙂

me

5 kommentarer

  • Jamen rigtig god tur, med vådt hård og høj Metallica 😀
    Vil da godt støtte din indsamling, så det daffer jeg da lige ind og gør!

    God dag, og god tur 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Høj

    Jeg har godt nok støttet en gang, men jeg gør det lige igen. Vi skal da nå 20.000 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Metallica Rocks og donation er for længst smidt afsted. God tur til Zürich!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

    Er jeg gået glip af noget; hvad er det, der foregår i Zürich? 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kender alt for godt det der med, at stressen sætter sig på søvnnerven. Og det er egentlig dobbelt op på nederen, fordi alt stresser mere, når man har sovet elendigt. Det lyder dog til, at du tackler det godt. Høj musik – og så måske lige en G&T. Den ville jeg i hvert fald tilføje, hvis jeg ikke var i gang med at skabe menneskeliv og alt det der 😉 God tur!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye sager til Alfred!