Tilståelser fra det inderste.

Hjælp mig med at samle ind til en god sag!

Sclerose_kys_farvel_logo_RGB

Reklame

Jeg blev fornyligt tilbudt at være med i en Blog Challenge, hvor vi skal hjælpe med at sprede budskabet om sclerose. Sclerose eller multipel sclerose (MS) som det også kaldes, er en kronisk nervesygdom, hvor immunforsvaret går til angreb på centralnervesystemet. Nerverne kan derfor ikke kommunikere optimalt, hvilket medfører forskellige symptomer alt efter hvor der angribes henne. Nogle vil kun være lidt påvirket af sygdommen, og vil derfor stort set kunne leve et almindeligt liv. Andre kan blive kraftigt begrænset i deres hverdag, og i løbet af en årrække blive stærkt invalide. Så hvis min blog kan være behjælpelig med at skabe opmærksomhed omkring sclerose, så vil jeg hellere end gerne støtte op om sådan en sag.

Jeg “dyster” med andre 3 bloggere om hvem der kan samle flest penge ind til sclerose. Jeg håber virkelig i vil tage mig lidt i hånden, og hjælpe mig med at støtte op om at kysse sclerose farvel.

Vidste I at det ikke vides helt præcist, hvad der forårsager sclerose, og der findes ikke en nogen kur? Dette er grunden til, at forskning i sclerose er så vigtigt.

I kan støtte min indsamling her. Hvis ikke jeg når mit personlige mål, så skylder jeg vidst Scleroseforeningen en omgang. Eller hvad tænker I? Måske skulle jeg bare fratage mig selv rødvinen i 2 uger? I hvert fald så skal jeg nok sørge for, at det ikke bliver helt nemt for mig, hvis jeg ikke når mit mål!

 

3 kommentarer

  • Maria

    Hej Trine. Jeg vil utrolig gerne hjælpe. Men 250kr som det mindste kan jeg desværre ikke hjælpe med. Kunne det lade sig gære at donere 50 eller 100kr. Så kunne vi måske være flere som var med 😉 Men skide godt gjord søde Trine. Tak for en fantastisk blog

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat k

    Puha, 250 kroner fra mit SU-budget kan desværre ikke lade sig gøre… Jeg vil ellers supergerne hjælpe. Min far døde af ALS og jeg har derfor et nærtliggende had til den forfærdelige sygdom, så det piner mig faktisk en del ikke at kunne bidrage, for jeg synes det er skidegodt at der bliver sat fokus på det!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine andersen

    Hej Maria

    Ude til højre kan du klikke på “valgfrit beløb” så kan du donere præcis det beløb du ønsker og har mulighed for 😘

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilståelser fra det inderste.