Fredag - med ting på hjernen!

The walk of shame!

Indeholder affiliate

Lavede snigeren her til morgen, hvor man kravler ud af en seng der ikke er ens egen. Vi kender det nok alle sammen, måske kender jeg nok ikke nogen, egentlig, der ikke har prøvet at snige sig væk ved daggry og håbe på at man ikke vækker det tvivlsomme engangsknald der ligger ved siden af.

Men i morges var det nu Molly My’s seng jeg kravlede ud af, da jeg brugte aftenen inde hos hende her. Hun er altid så sød til at invitere én forbi til et glas vin og en snak. Vinen gjorde godt, men på en eller anden måde lykkedes det mig at få gevaldige tømmermænd ud på natten, hvilket er vildt nok – eftersom vi ikke engang drak hele flasken. Sært.

Nå, men nu sidder jeg hjemme i min seng i SV – og jeg kan mærke at min krop ikke synes at den halvanden times søvn var nok. Så vil sætte mit vækkeur og lige tage mig et par timer under dynen.

Har lige brugt 5-10 minutter på at lede efter gummistøvler til mig selv online, men har ikke haft held med det – og måske det egentlig også er nemmere at finde i en butik. Synes bare ikke rigtig jeg ved hvor man finder billige gummirøjsere henne?

Fik en mail i går, om at Boozt har – 15 % på alle i forvejen nedsatte varer, så der kiggede jeg også. Vil bare så gerne have nogen hvor der er lidt fór i – ellers fryser man jo tæerne mega meget, right? Er bare træt af, at mine gode (og dyre) vinterstøvler altid bliver så pisse beskidte når Alfred og jeg er ude i vildmarken!

Koden til de – 15 % hedder NOW15 – og gælder ved ordrer over 899,- Koden gælder i dag og i morgen.

Find det samlede udsalg her:

KVINDER –

BØRN – 

MÆND – 

Godmorgen til jer derude, og glædelig lørdag!

20151219-145354-53634062.jpg

4 kommentarer

  • Vi har slet ikke hørt at du er gået i morges 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    Gummistøvler: Tjek Føtex/Bilka el lign.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Selv er jeg rigtig glad for mine Ilse Jacobsen gummistøvler. Jeg har dem med fór og kort skaft. Det er bare meget rarere med det korte skaft, synes jeg. De er rigtig rare at gå i, i betragtning af at det er gummistøvler. Helt billige er de dog ikke – måske et julegaveønske?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

    Jeg knuselsker mine Hunter gummistøvler, som også er en genial vinterstøvle, hvis du tager strikstrømper på i stedet for almindelige strømper. Altså mormor strikket strømper, det dur 💪🏼 Det allerbedste ved gummistøvlerne, er, at du aldrig får våde tær – plus du kan gå i knæhøje snedriver eller lignede, uden at få våde fusser 😊 Alternativt kan du jo have et par “pæne” sko stående på kontoret eller med i tasken, hvis du skal være inde det meste af dagen.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredag - med ting på hjernen!