SÅ typisk!!

Lorte-år.

Når jeg tænker tilbage, så tror jeg næppe at jeg kunne have forudset hvordan 2016 ville se ud.

Overhovedet ikke, faktisk.

2016 er det år, hvor jeg har kæmpet mest. Også halvdelen af 2015, men hvis man tæller det med, så var det vist ikke en kamp. Det var mere sådan regulær overlevelse.

Og hvor ville jeg dog ønske, at jeg kunne lukke og slukke 2016 med en lykkelig fortælling om, at alt bare er fryd og gammen – for bloggere de griner jo hele vejen ned i banken og indkasserer de her helt store checks, som virksomheder bare deler rundhåndet ud af. Og bloggere har nærmest ingen udgifter, for verden har indrettet sig sådan, at vi sagtens kan betale el-regningen med cremer og slow-juicere. Og gas, det skal vi heller ikke betale for, for de tager også imod blogger-credit – lidt ala bitcoins – så jeg har intet at bekymre mig om, kan I nok se 🙂

Det fleste glemmer, at jeg er alene i det her – at jeg ikke, som langt størstedelen af bloggere, der i 2016 meldte ud at de ville gå all in på blogging og gøre det til deres ‘ting’. Langt de fleste af dem, de har en bedre halvdel, der spæder til, når lokummet brænder. Det har jeg ikke. Jeg har kun det lokum jeg blev efterladt med. Som er samlet med gaffatape, og hvor man skal trykke på skyl-ud-knappen på en helt særlig måde, ellers så går det hele i udu.

Alle hvidevarer i min lejlighed er arvet. Hvis ikke kun fra forrige ejer, så måske endda også fra andre. Rust er jeg rig på. Og også tvivlsomme el-installationer. Der er omkring 10 grader i mit køkken, fordi lortet er så lidt isoleret, at man nærmest kan stave sit eget navn i damp fra ens åndedrag om morgenen – men her er rart. Her er virkelig rart.

Så 2016 har ikke været helt skidt. Jeg glæder mig over, at jeg valgte at få en lejer da jeg var klar til det, og ikke før.

Hvornår man nogensinde bliver klar til det, det ved jeg ikke. Men pludselig var hun der. Og hun passede perfekt ind. Vi hader begge to at gå ud med skrald, men til gengæld deler vi en tøjvask og køkkenets rod kan ordnes over en samtale og en smøg.

Og vi kan have hele dage, hvor vi ikke ser noget til hinanden, selvom vi begge er på de godt 100 kvadratmeter vi råder over. Men lyden af nogen, det gør os begge trygge. Tror jeg.

Og hvis der er nogen der har søgt tryghed i år, så er det nok mig. Hvilket ikke rigtig forklarer hvorfor jeg har rejst så meget. Har fløjet cirka 25+ gange i år – og hvorfor?

Nu hvor året er ved at være slut, så er jeg rig på oplevelser og nærvær – men jeg er ikke kommet et sekund nærmere tryghed.

Jeg ved ikke om jeg har brug for det – jeg ved ikke om jeg skal forsøge at blive til en af dem, der bare finder tryghed i sig selv. Måske er det en meget god ide. Men jeg kan også mærke, at det nok slet ikke er sådan jeg er.

Hvis der er noget jeg ønsker mig i 2017, så er det tryghed. To år (m.m) med utryghed må være nok. Ikke?

Så der hvor nogen tænker, at de vil tabe sig, spise mindre kød og blive veganere – så vil jeg elske mere, spise endnu flere røde bøffer og tage et par kilo på hist og her. Og så vil jeg lukke ørene for gode råd, kramme dem jeg elsker og være den bedste jeg kan. Men mest af alt, så bliver jeg nødt til at finde en eller anden form for tryghed. På flere planer.

image

 

 

10 kommentarer

  • Louise

    Kære Trine.
    Har læst med på sidelinjen et stykke tid, men det er første gang jeg kommenterer. Tak fordi du deler så ærligt ud af dit liv- også når det ikke bare er glitter og glamour ( det er det vist for fåtallet i øvrigt)! Jeg kender ikke andet end den den del du lufter her. Jeg vil bare sige at jeg tror det er vigtigt at finde tryghed i sig selv før man leder efter den andre steder. At kunne læne sig tilbage og blive siddende når man har lyst til at springe på fly, cykel etc på jagt for at finde den et andet sted.
    At kunne læse en bog, male et billede når man har lyst til at SMSe, ringe eller sende en brevdue i høj fart.
    Når man gør det, så kommer trygheden på et tidspunkt til en. Måske fra et helt andet sted end man forventede, måske fra det sted man håbede.
    Måske helt volapyk, men det giver mening for mig;)
    Ønsker dig alt det bedste!:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Fantastisk ærligt og fint!
    Du har min fulde støtte

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina

    ❤️ – håber 2017 bliver et godt år for dig!

    Har du overvejet ligesom mange andre bloggere at have en side med de affiliates du pt arbejder sammen med så man nemmere kan finde links når man gerne vil støtte din blog?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Denise Amanda

    Meget ærligt indlæg! Tak for det. Jeg har ikke fulgt dig så længe, men jeg er vild med dine reflekterede indlæg!
    Masser af lykke og godt til dig i 2017 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder som en god plan for næste år. Held og lykke med det, jeg håber det lykkes.
    kh Rikke

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

    ❤️ Til dig

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Råd til at rejse 25 gange og så brokker du dig over dine vilkår? Oh dear…

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • LORTEMOR

      Oh dear, hvad? Jeg vil råde dig til at vente med at kommentere på ting du ikke ved noget om. Kunne det tænkes, at du ikke ved alt? Og derfor ikke burde sende sådan en kommentar i min retning. Du er så evigt velkommen til at sige undskyld. Anytime. Hav en dejlig dag 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

    Dejligt indlæg ❤️ Så fint skrevet!
    Jeg håber alt det bedste (og trygge) for dig i 2017. Læste også ligge dit seneste indlæg…, Må 2016 blive lorteåret, hvor
    lortekommentarene endte – jeg forstår dem virkelig heller ikke – og jeg har det ligesom dig…jeg bliver akut tung og træt i samtlige knogler på FB debatter, så dem kigger jeg aldrig…
    Det er ærgerligt, at nogle skal være sådan – mest for dem, egentlig – hvor må det være træls at sidde i sådan en sur krop hele tiden :))
    Jeg får ikke læst blogs så tit, men når jeg gør, ender det som regel med et af dine fine og ærlige indlæg,
    Tak for dig ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Jeg er så vild med dig..
    Jeg elsker din hudløse ærlige måde at skrive på, jeg elsker at du deler ud af dit liv råt for usødet, der findes alt for mange mennesker der for alt i verden vil holde på facaden og aldrig kunne drømme om at åbne op og fortælle når noget ikke går godt.
    Jeg ønsker dybt og inderligt at 2017 vil blive året hvor du finder, lykken og trygheden.
    Kæmpe kram fra mig:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ typisk!!