"I den perfekte verden var der ikke brug for UNICEF..."

SÅ typisk!!

closed curtains

  Indeholder reklamelinks

Jeg mærkede det komme snigende i forgårs – men slog det hurtigt hen og tænkte, at det nok bare var den flaske vin jeg delte med min roommate aftenen før… Men i dag (og i aftes) fortæller mig, at den sgu er god nok.

Influenzaen har indtaget min krop.

Ømme muskler, feber, snot, hoste og selvmedlidenhed er på toppen af listen over ting jeg er rig på i dag.

Dog sidder jeg på kontoret nu her, for så ved jeg, at jeg lige kan nå nogle ting inden weekenden skal bruges på at sove så meget som muligt, inden Alfred lander hos mig mandag eftermiddag. Min seng er fuld af snotpapir og jeg skal virkelig have vasket sengetøj, da jeg virkelig får kamp-svedt om natten. Men jeg er dog virkelig, VIRKELIG glad for, at jeg har weekenden uden barn. For det er fandeme stramt at være syg, og være alene med en fyrig 4-årig, der ikke helt godtager det der med, at voksne også kan være syge og slatne. Det der med behovsudsætning har aldrig været hans stærke side.

Men jeg indrømmer blankt, at jeg bliver rigtig sølle når jeg er syg. Det er fedt nok det der med at ligge i sengen, men det er altså en sørgelig omgang, når man ikke har nogen til lige at ae en og hente noget suppe.

Jeg har lyst til at krølle mig helt sammen under dynen – hvilket jeg også gjorde HELE dagen i går. Og det er lykkes mig at se alle 3 sæsoner af SKAM igen – bare fordi. Og jeg har en våd omgang vasketøj ude på vaskemaskinen, der har stået så længe at jeg nok bliver nødt til at vaske det igen. Og i aftes gik jeg i bad, fordi mit hår var sådan en sammenkrøllet bunke af fedtede dreadlocks. Og fordi jeg vidste at jeg gerne ville ind på kontoret i dag. Men vågnede så i morges med præcis samme manke som inden mit bad – så det er jo skønt. Måske skulle jeg anskaffe mig sådan en her til de dage, hvor intet rigtig makker ret.

Og så kunne jeg passende tilføje disse, bare for at fuldende looket.

Havde ellers drømt lidt om, at jeg skulle ud og gøre haven klar til vinteren i weekenden – altså hive alt det døde op, så den er klar til foråret – og det skulle helst gerne være inden frosten sådan for alvor sætter ind. Glæder mig fandeme til foråret – jeg samlede jo røv mange frø ind over sommeren – så jeg glæder mig til at komme i haven om nogle måneder og fyre dem i jorden!

Generelt skal min have bare spille endnu bedre næste år. I år var andet år hvor jeg havde benyttet mig mere af den. Og det var fedt at have tomater og jordbær – og senere hen æbler, ribs, stikkelsbær og blommer. Næste år vil jeg have salat, spinat, tomater og mere til! Overvejer at droppe jordbærrene, og bruge pladsen til noget andet. Vores nåede næsten alle sammen at blive spist af insekter og andre dyr inden de var modne nok – så det var lidt skuffende. Skal i øvrigt også have et nyt havebord og stole.

 

Med ønsket om en god weekend til jer – hermed et billede fra lysere tider – fra haven sidste forår 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

6 kommentarer

  • Caroline

    Øv hvor ærgerligt, Trine! God bedring til dig!

    PS. Jeg glæder mig også sådan til foråret. Elsker min urtehave og det der med, at kunne gå ud og plukke, klippe af og små spise og så gå ind i køkkenet og hakke det og putte det i maden! Jeg elsker det! Jeg har skovsyre i mine plantekasser – det kan jeg virkelig anbefale! For det første er de smukke og så kan de både bruges på dessert, i salater og hvad man nu finder på!
    God weekend!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • LORTEMOR

      Jeg glæder mig SÅ meget til at plante nyt! Og jep, der findes nemlig så mange fine urter til haven – jeg havde hele haven fuld af tallerkensmækker (de overtog nærmest det hele!) og deres blomster er også bare så flotte!!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej æv, sikke en træls weekendstart. Her i Aalborg er vejret også gråt og jeg kan se frem til en aftenvagt på bostedet – så selvom det er jul, kunne jeg også godt bruge lidt solskin! God bedring (:

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • LORTEMOR

      Ja! Men heldigvis for at det er weekend! Så kan man lægge sig med god samvittighed 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    God bedring. Du kan roligt vente med at tage det døde i haven væk til det tidlige forår. Det har jord og nye vækster kun godt af.
    God weekend

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • LORTEMOR

      Tak! Så tror jeg sgu at jeg lader det meste ligge vinteren over 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"I den perfekte verden var der ikke brug for UNICEF..."