TAK! TAK! TAK!

ARKIVET ER SPÆKKET MED CUTENESS.

Sidder lige hjemme en times tid – Alfred er i vugger, og jeg skal hente ham igen om en halv time. For rigtigt at trække pinen ud, har jeg sat mig ved computeren og fundet billeder frem fra han var mindre.

Tal om at pine sig selv.

Men se lige hvor sød og lille og blød han var, for blot få måneder siden!!?

Tror han er 6 mdr her, så det er kun 4 måneder siden. PIIIIIIIIIIV.

IMG_8444

4 kommentarer

  • Rebecca

    Sidder også hjemme og venter på at Storm skal hentes i sin dagpleje, var faktisk gået derned for at hente ham (stod dernede 10 min før end aftalt, det tager 5 på gåben hjemmefra… Okay ja jeg savner ham…) og så får jeg en SMS fra dagplejemoderen, at det bare gik så fint så han kunne sagtens spise frokost der så du kommer bare 1145 istedet… Det var jo hvad vi aftalte, men alligvel meget underlig følelse…

    Håber at Alfred har haft en rigtig god dag.

    Kh. Storm’ mor

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Man skal lige vænne sig til det, men det er skønt med lidt tid til ‘sig selv’ – særligt når man ved, de megahygger med jævnaldrende og dygtige pædagoger.

    Jeg tænkte faktisk på at smide dig en tekst i fredags, men så var det jo, at jeg ikke havde dit nr., og det ville være lige lovlig stalkeragtigt at krakke det for at sende en ‘God første dag i vugger’-besked! ANYwho. Det bliver skidegodt, gør det. Og så sagde vi, du lige kom forbi til en kop tår kaffe i Strut, ikke?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Trine Maria Larsen

      Vi tager det i stiv arm! Jeg synes måske bare det går for langsomt!! Og så alligevel lidt for hurtigt!

      Jeg når nærmest kun hjem før han skal hentes igen. Glæder mig til vi er henne ved noget ‘aflever kl 9, hent igen kl 13-14 stykker… Så føler jeg at jeg kan nå nogle ting, skrive forud på bloggen, tage en kaffe-date, komme på besøg i Strut! Du ved, glæder mig til vi er RIGTIGT i gang. Jeg har simpelthen ikke mere barsels-overskud!

      Mor trænger til en pause. Bare lidt af dagen!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

    Åh jeg trænger også til en pause. Vi har været i gang siden mandag som jer, og nu har ungen dælme fået diarré. Åh altså.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TAK! TAK! TAK!