En lille pause.

EN MUS FYLDTE ÅR – OG LIDT OM MIG.

Ville lige kigge forbi og sige hej – det fik jeg nemlig lige lyst til. Egentlig meget rart at mærke lysten til at tage computeren frem og skrive! Den har nemlig ikke været der på det seneste. Noget af det som driver mig, når jeg skal skrive herinde, er nemlig lysten.

Det kan være svært at drive sådan et medie her. Mest fordi man jo skriver om sig selv og hvordan det går i ens liv. Og I kender det sikkert – de tidspunkter hvor man ikke rigtigt har lyst til at tale for meget i telefon, svare på sms’er, mails eller bare ringe tilbage på de ubesvarede opkald på telefonen. Sådanne tidspunkter oplever jeg også med bloggen.

Det er nemlig ikke alt jeg ønsker at skrive om. Kia rammer måske konceptet utroligt godt her. Jeg elsker at skrive om mit liv, vores liv og vores hverdag – men nogle gange har jeg svært ved at finde ud af hvor min egen grænse går. Hvornår er det mit liv? Og hvornår er det mit privatliv jeg udleverer?

Måske er det en anelse underligt. Især når jeg både har skrevet om bryster, tissemænd, lort, bræk og gylp. Og når jeg har bandet og svovlet. Brokket mig og hældt verbal diarre udover jer allesammen. Man kunne jo fristes til at tro, jeg intet filter har.

Det har jeg dog erfaret på det seneste, at jeg har. For jeg har nemlig lige overstået en hæslig periode. Eller… Ved ikke om den er overstået, men mit hovede er i hvert fald kommet op til overfladen igen. Og det handler om, at jeg har ydet over evne i månedsvis – og til sidst kan man ikke længere noget som helst. Man går fra den ene yderlighed til den anden. Et rigtigt wake-up call.

Og når tingene ikke går så skide godt, så kan jeg få helt angst over at være hende med bloggen. For der er altså flere og flere af jer derude. Også i mit lokalområde – og pludselig blev jeg helt nervøs over at blive genkendt – uden makeup og racoon-øjne, helt røde af træthed. Og måske blev jeg også bange for at en eller anden ville stoppe op og snakke til mig.

Faktisk blev jeg også bange for at gå over at handle – ikke for at blive genkendt, men for at være ude at handle, blandt mange mennesker  – og pludselig befandt jeg mig i en situation, hvor jeg aldrig havde været før. At være et sted, hvor jeg har været en million gange før, men pludselig ikke kunne være i min egen krop.

Afsted til lægen med mig.

Hvad der så kom ud af det lægebesøg er jo så det jeg vælger at holde for mig selv – det er her privatlivet starter og grænsen mellem mit blogliv og privatliv indtræffer. Jeg vil blot sige, at jeg er OKAY – og at jeg har en god fornemmelse for hvad der skal ske det næste stykke tid.

I mens jeg har haft travlt med at få angst-anfald og ligge søvnløs – så har det været jul og det har også været Alfreds aller første fødselsdag. I guder hvor tiden dog er gået stærkt! Tænk at jeg har en søn på 1 ÅR! IMG_9584IMG_9592IMG_9644IMG_9570

Skriv en kommentar

  • Du har gjort det helt rigtige ved at reagere hurtigt! Har selv stået midt i en angst orkan, og kan garantere dig man kan lære at tackle den, og komme stærkere ud på den anden side 🙂 Alle de bedste tanker til dig, og tillykke med den store dreng 🙂

    http://www.blueeyedflower.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Melder mig lige på banen.. Er en af dem der, der kommer flere og flere af, som du siger.. 🙂 Har fulgt dig et stykke tid.. og været bekymret for dig.. Gik og tænkte, at på et eller andet tidspunkt ville filmen knække.. Du virkede nemlig bare SÅ presset… og det gjorde den så.. Men hvor er det bar godt at høre, du er kommet til overfladen igen.. og har været ved lægen og nu får taget hånd om det, der måtte være… Dejligt, at du er tilbage… og pas nu på dig selv 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • astridring

    Pas på dig selv. Og stort tillykke med din 1 årige 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg vil også skrive lidt. Jeg kender dig jo ikke…. kun her fra bloggen. Og det er jo i virkeligheden noget underligt noget: at udlevere sit liv overfor totalt fremmede. Jeg forstår godt, hvordan det kan blive for meget på et tidspunkt. Jeg respekterer meget din ærlighed og dit valg om ikke at udlevere alt. Vi er jo bare fremmede for dig, og har ikke krav på at høre andet end det, du selv vælger at dele. Så respekt for, at du tager en pause fra bloggen og kun skriver, når du har lyst. Det er et sundt og modent valg:)
    Jeg synes i øvrigt, at du virker til at være alt andet end dit blognavn. Nemlig en god og kærlig mor! Og jeg håber, du hurtigt kommer helt ovenpå igen.
    Tanker herfra – og tillykke med sønnen. Han er virkelig sød!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er det ikke vildt? Jeg har snart en 2-årig (altså, 3 måneder plus lidt er snart, synes jeg). Det er jo også helt vanvittigt!

    Stort, stort kram til dig, til jer, og til lægen, der kunne hjælpe dig videre. Glæder mig til at se dig IRL snart og dele et rigtigt kram ud.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du er så sej Trine, og synes du holder en fin grænse på bloggen. Stort tillykke med Alfred, jeg husker selv Ayas første fødselsdag, hvor jeg havde det meget ambivalent. For fuck det hele var gået stærkt, og jeg ville aldrig opleve den tid med hende igen, og alligevel også en lettelse over, at hun nu kunne så meget mere. Når det er Alvins tur, skal jeg igennem samme mølle igen, men ved dog heldigvis, at der vil komme et lige så begivenhedsrigt år efter, og så er jeg nok bare heller ikke meeeegafan af babytiden, men mere årerne efter.

    Jeg håber vi ses igen på et tidspunkt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • For Søren det er godt at høre at det går lidt den rigtige vej for dig (jer?), det lyder bare som om det har været et megapresset efterår og jeg har ikke engang læst med særligt længe, så alt det der har sikkert været under opsejling længe! Men man kan jo godt blive sådan lidt momentvis bekymret alligevel selvom man ikke kender hinanden sådan rigtigt! Så… Rigtig god bedring og energi herfra og må jeg så lige have lov at sige, at I altså er en mega pæn familie selvom I har været ude og skide! Det må da tælle for et eller andet godt?!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • KT

    Jeg har også været angst, og nogle gange er det altså nødvendigt at nogen (f.eks. en læge), siger hvad det er der sker. At få ord på. Ens krop ved jo egentlig godt hvad der foregår, men det er ikke sikkert at hovedet lytter på den (mit hoved siger altså bare “lalalala” og fortsætter). Uanset om det handler om angst, stress el. lign pres, så har man jo de der aha-oplevelser, hvor man fatter hvad der er på spil, og hvad der skal til, for at få det godt igen. Når jeg har en aha-oplevelse, skriver jeg budskabet ned i helt kort form. Fra mig til mig. Man kan jo ikke undgå at mærke presset igen på et eller andet tidspunkt, og så er det bare fedt at kunne sige STOP til sit hoved. Det er der man kan trække på de budskaber man tidligere har fået identificeret. Lidt plat sådan at have en lille bog med gajol-agtige citater, men det virker skide godt for mig. Jeg læser ikke i den, men jeg husker dem bedre sådan. Måske det også virker for dig? Nu er det ihvertfald givet videre.
    Man kan ikke kæmpe mod noget man ikke anerkender. Hvis man anerkender, at der er nogle ting man skal være obs på, så er det så meget lettere. Med eller uden lille plat bog.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrissen

    Jeg er selv der pt., hvor lysten til at gå ud er under minus og sengen under dynen føles som det eneste rigtige sted at være. Det skal nok gå over igen, for det er en tilbagevendende vinterbegivenhed. Så jeg ved at det vender.

    Jeg følger dig både her og på Instagram, og jeg er en af dem fra dit lokalområde. Jeg har set jer et par gange, men undlader bevidst at sige ‘hej’ mm., for når du er “derude” er du dig, Trine, og ikke ‘Lortemor’. Du og I har retten til at gå tur uden at blive antastet af dine læsere, og vi har jo altid muligheden for at sige hej til dig gennem nettet.

    Og forresten, som jeg også kommenterede hos din kæreste på Instragram, så er det bare ikke okay at være så lækker som Alfred er! Husk nu at han er afsat til min Frederik, hvis de viser sig at være til mænd! Og jeg nedlægger altså veto og kræver at det er de 🙂 For hvem vil ikke have en svigersøn der er SÅ uimodståelig sød? Jeg vil ihvertfald gerne!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

    Findes der skønnere billeder end dem der… NEJ NEJ NEJ… I er sku de sejeste ;-D

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille pause.