I <3 weekend!

Hej! HAAAAAAAAI! HAIJ! HAJ! HAAAAAAIIIIIIH!

Hej! Haaaaaaaaaaai! HEIIII! HAAAAAAAAAAi! Hejjjj!

Jeg har lært at sige hej. Det er mega fedt. Ikke nok med at jeg både kan pege, spørge hvad alt er, råbe og få mor og far til at forstå hvad jeg vil have fra gulvet, hylden eller skabet – så kan jeg også hilse på folk nu.

Så det gør jeg. I metroen, i elevatorer, i supermarkedet og i bussen. Kort sagt, så har jeg generelt ret meget optur over at være mig i disse dage. Jeg får næsten alt hvad jeg peger på, og nogle gange mere til. I går fik jeg f.eks en pølse med brød nede ved Torvehallerne. Og nu tænker I sikkert, at mine forældre er dårlige forældre. Men den var faktisk økologisk og det var brødet også. Og far fik også en, og så sad vi i solen og spiste dem sammen.

Jeg ved at far er rigtig glad for at jeg er blevet en stor dreng. Han har glædet sig enormt meget til vi kunne gøre sådan noget. Om det er fordi han gerne selv vil spise hotdogs, det ved jeg ikke – men den smagte virkelig godt, og jeg håber ikke det er sidste gang vi skal derhen.

I weekenden blev mor og far enige om, at det var på tide at jeg skulle til at have sko på nogle gange. Øv, altså. Mine fødder er slet ikke lavet til at gå med sko. Og først tog de mig med ind i en dum sports forretning, og masede mine bløde babyfødder ned i et par stive og tunge kondisko. Og de købte dem endda!! Ih, altså. Nogle gange tror jeg ikke at de tænker sig om?

Havde de mon troet at jeg ville kunne lære at gå i et par sko der gør ondt, hva?

Heldigvis gik vi videre i byen og kom op til det gode legehjørne i det der hedder Illum. Der er mega fedt deroppe. Godt legetøj og andre børn man kan stjæle det fra. Jeg er vild med det sted.

Det er min mor også. Hun skal altid rundt og kigge på alt det tøj vi ikke har råd til.

Først prøvede de at mose mine fødder ned i nogle forskellige sko – men ingen af dem ville på. Jeg indrømmer gerne, at jeg heller ikke var særlig hjælpsom. Men så kom far med et par bløde nogen, og pludselig havde jeg et par fine og lette sko på, og jeg fik lov at lege i fred. Så mor og far købte skoene med hjem, og de byttede de dumme kondisko, heldigvis.

Jeg øver mig stadig i at gå – nogle dage er det sjovt, men andre dage er jeg bare så træt, og vil bare gerne slappe af og lege på gulvet.

I går fik jeg pludselig flere og flere røde pletter over det hele – og mor fandt ud af at det måske var noget der hedder nældefeber. Jeg er glad for at mor siger at det ikke er farligt. Det klør heller ikke, og jeg tror det er ved at gå væk igen allerede. Det håber jeg. Og så håber jeg, at mor henter mig tidligt i vuggestuen i dag, så vi kan komme ud i det gode vejr, hvor jeg ikke behøver have hue og vanter på. Pludselig kunne jeg mærke vinden i håret og mærke solen i mit ansigt.

Det slet ikke så dumt at være mig lige nu.

Hilsen Alfred <3

foto-43foto-43foto-43foto-43

Skriv en kommentar

  • Hvor er det dejligt, Alfred! Jeg ville uden tvivl blive rigtig glad, hvis jeg mødte dig på min vej og fik et ‘Hej!’:) Dejlig dag til dig og din søde mor:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

    Hej Alfred! Jeg er sikker på at du gør mange menneskers dag 10 gange bedre, med dine fine “hej’er” 🙂
    i øvrigt lyder det skønt med hotdogs og mandetid med din far. Det er sundt for sjælen at få lidt blendet svin i tarm sommetider;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kæft, det lyder hyggeligt med pølsespisning i solen 🙂 og dejlige billeder <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

    Hvor er du altså sød og kær, Alfred

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emily

    Kender du det at man finder en ny blog og begynder at læse det nyeste indlæg, men så må man bare indse at den her blog simpelthen er for skøn til kun at læse med fra nu af. Så må man jo starte helt forfra og lærer sin nye blogger “ven” at kende. Er netop blevet færdig med at læse din blog fra ende til anden, og må sige at den er fantastisk. På trods at jeg selv er 23, single og uden børn har det været skægt, tankevækkende og lærerigt at læse med. Jeg elsker din sarkastiske tone og generelle indstilling til verden. Nu hvor jeg er up to date er jeg næsten ked af at jeg nu skal vente på nye indlæg i stedet for lige at tage et par stykker. Men jeg glæder mig til fortsat at følge dig:)
    -Emily

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Trine Maria Larsen

      Hvor er du sød, Emily!
      Du aner ikke hvor glad jeg bliver over en kommentar som din 🙂

      Er glad for du vil følge med! Lover at lave så mange indlæg som muligt hurtigst muligt 🙂

      Kram

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Dobbelt op på de søde ord! Bliver altid en smule skuffet når der ikke er nye indlæg, men til gengæld er det mega optur når der er! Især når det bliver givet natflaske, og jeg ikke kan sove! :0) Og Alfred er alt for nice!!
    De bedste hilsner Camilla

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirstine

    Hvorfor blir’ jeg ked af sætningen:” Og nu tænker I sikkert, at mine forældre er dårlige forældre. Men den var faktisk økologisk og det var brødet også. Og far fik også en, og så sad vi i solen og spiste dem sammen”. Og ja, jeg ved godt du skriver med en ironisk distance, men du tænkte tanken. Uanset om du havde givet dit barn en mere eller mindre konventionel pølse, så er du sgu’ da stadig en fantastisk mor! Det her er ikke en pegefinger-kommentar, for jeg er kæmpe fan af din blog, dit sind, din skrivestil og din ærlighed. Jeg synes bare, at blogmødre har for travlt med at forsvare dem selv, de valg de træffer og de ting ungen laver. Som snarlig mor gruer jeg for det samme (blog eller ej) – Gir’ det mening? Jeg håber i hvert fald du læser det i den rette tone! (skal jeg lige smide en røvfuld smiley’er ind? Bare for en sikkerheds skyld? Okay.) 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Trine Maria Larsen

      Jeg bliver nødt til at gardere mig mod de åndssvage kommentarer der ville komme ind hvis den ille havde været øko 🙂

      Så sent som i denne uge blev Bastabum sablet ned, fordi hun havde givet Molly en hamburger fra McD.

      Så jeg vælger at skrive hvis jeg har givet ham noget godt, og ikke så meget når han har fået Oreos og kage.

      Man bliver så træt af at være skydeskive 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kirstine

      Det er skam også kun tendensen, jeg opponerer imod! Det håber jeg kom frem af mit smileyfyldte indlæg 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I <3 weekend!