Om at finde på ting at lave.

Øjenåbneren.

Jeg har længe gået og været irriteret over, at det er så svært at vække min mor og far. Ved ikke hvorfor de er så glade for at sove. Hvem i alverden gider at spilde sin tid på den slags? Ikke mig i hvert fald.

Nå, men nu hvor vi for det meste sover i samme seng – fordi jeg ikke får de slemme mareridt så meget derovre, så er det blevet meget nemmere at få dem til at vågne om morgenen. Man siger jo at børn er meget umiddelbare, og det kan jeg skrive under på. For det er da meget nemmere at stikke min finger ind i øjnene på dem, og åbne deres øjenlåg op selv, i stedet for at vente på de selv gør det.

Når jeg så har åbnet deres øjne, så er det med at have noget legetøj klar som de skal se på. På den måde undgår jeg så, at de lukker øjnene igen med det samme. Smart. De fleste mennesker ville synes at det er en ubehagelig måde at vågne på – jeg har sågar hørt mor bruge ord som ‘tortur’ og ‘vækkeuret fra helvede’ men for at citere hende der Medina, så er jeg da ligeglad, jeg da ligeglad.

Hilsen Alfred.

20140817-103002-37802808.jpg

7 kommentarer

  • Christina

    Det trick fortæller du aldrig nogensinde min søn!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hahaha, you tell ’em, Anton! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hahahaha. Du må finde en lidt blidere måde Alfred!! Herhjemme har ungen heldigvis fundet ud af at kys, kram og ae ae også virker. Og hvis det ikke går hurtigt nok så bliver det til klap på kinden. Så skal mor og far nok vågne op. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Smiler god stil – hvorfor skal mor og far også have lov at sove længe 😉

    Charlotte
    http://www.fitmom.dk
    En blog om at være mor, gravid, træning & sundhed

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Waldemar

    Hahaha! Tak for det gode grin, Alfred 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at finde på ting at lave.