Viaplay vinder!

Bekymringer.

Jeg har totalt og aldeles tanke-overload. Bekymringerne står i kø, og alle de ting der går mig på, er ting og sager jeg absolut INTET har med at gøre.

Vores søgning efter en bolig lakker mod enden. Vi har ganske enkelt ikke tid til at søge flere boliger snart. Og vi har fundet drømmeboligen, men vi er jo desværre nok ikke alene om at ville købe den.

Jeg er i en tilstand af kronisk sommerfugle i maven/eksamens tyndskid. Fordi vi for helvede ikke har noget sted at bo. Og den eneste lejlighed vi fik tilbudt at leje, den kostede 11.500 kr om måneden. Læg selv sammen, hvad 3X forudbetalt leje og 3X depositum løber op i!

Vi skal til åbent hus i morgen, og det er ærligt talt næsten vores sidste chance. Vores nye bank har kigget på den, og det eneste vi mangler er vurderingsrapporten. Men vi er jo ikke de eneste der gerne vil have den.. Og vi kan derfor heller ikke regne med noget som helst. Kun håbe.

Og jeg har allerede forberedt mig på, at flytte ind på et herberg. Og det SUCKS. Jeg kan slet ikke beskrive hvor hårdt jeg synes det er, ikke at have et hjem. Og når jeg small talker med folk, til de her åbent hus-ting – så er det ofte ‘bare’ folk der gerne vil have mere plads. Og det er da rigtig fint for dem. Men jeg er bare sådan lidt… Vi vil bare gerne have et sted at BO!

Havde egentlig lovet mig selv ikke at skrive mere om boligsituationen på bloggen. Det er jo kedelig læsning! Men igen, det er fandme det eneste jeg tænker på.

Vi er ved at gro til i mangel på stabilitet og plads, og om halvanden måned er vi uden tag over hovedet. Vi er sunde og raske, men jeg lever i en konstant bekymring. Og det har jeg gjort længe.

Lad mig dog for fanden snart få fred.

20141011-192444-69884046.jpg

20 kommentarer

  • Lilli

    Det er jo for helvede også noget lort! Jeg hepper på jeres held, stabilitet burde være en menneskeret når man har små børn

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    I har kærligheden og hinanden. Og I er raske 🙂 3 meget vigtige ting.
    Herhjemme har vi været igennem kræftsygdom, mistet arbejde (har stadig intet), håbløs dagpleje som pludselig ikke magtede at passe vores ellers velfungerende datter, som bare var påvirket af min sygdom. Men vi er her endnu og alt bliver bedre for os. Og det sker også for jer – og I får en skøn bolig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna LS.

    Åh ja – sender altså lige en kæmpe potion god karma og held imod Jer! Det fortjener I sgu!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Pøj pøj – synes I har fortjent masser af ro og stabilitet fremover !

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

    Jeg sender Jer alle de bedste tanker, og krydser fingre for, at I får fat i drømmeboligen! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Av og øv! Jeg er en af dem, der “bare” gerne vil ha mere plads, så min 9 mdr gamle søn kan få eget værelse, og vi (måske) kan stoppe med at vække hinanden om natten og (måske) få noget mere og bedre søvn… Men vi HAR tag over hovedet, som er billigt, så længe vi har brug for det. Til dagligt skælder jeg ud på vores lille irriterende lejlighed, men i dag sætter jeg lige lidt mere pris på den… Krydsede fingre og god bolig-karma herfra <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

    Jeg synes ikke det er kedeligt at høre om boligproblemer. Det er jo en stor del af jeres hverdag lige nu og det er et vigtigt element i ens trivsel.

    Jeg håber I finder noget – hvem ved, nogle gange så sker der et mindre mirakel og jeg håber turen er kommet til jer 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Betina Olsen

    Pyha hvor jeg føler med jer! Vi har lige stået i samme situation, vi havde 3 uger til at pakke vores ting og flytte ud. Vi fik solgt vores lejlighed og det var skønt! Men jeg var ved at gå til over at vi ikke havde et hjem! Vi sov 14 dage hos mine forældre på 9 kvm og derefter 1 1/2 uge i nogle venners hus! Men pludselig var vi mega heldige 😀 en af min mors kolleger havde møde med en der fortalte om at de ville leje deres rækkehus ud i det område vi ønskede, vi var så svine heldige og jeg ønsker af hele mit hjerte at det også sker for jer!

    Det er ubeskrivelig hårdt at have en familie og stå uden tag over hovedet. Jeg føler med jer og krydser så meget for at den lejlighed l skal se på i morgen er perfekt til jer og bliver jeres <3

    Kram herfra

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Irene

    Kram til dig! Måske det er på tide at lede længere væk end hvor I leder pt.? Jeg ved godt, at det betyder længere transporttid, men det er da på alle måder bedre end at bo på herberg!
    Jeg forstår udmærket hvor enormt frustrerende det må være – især, når man også har en lille krudtugle, som man gerne vil give stabilitet.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alverdens kys og krydsede fingre fra mig til dig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma

    Ej men Trine og co. så flyt lidt længere ud og søg andre steder end kbh smørhul. Synes godt nok I gør det mere svært for jer selv end nødvendigt. Ungen er sgu ligeglad hvor tæt du er på nærmeste kaffebar. Undskyld mit sur/ærlige opstød men ja.. Tror I skal ændre på jeres prioriteringer og så skal det nok lykkes.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • LORTEMOR

      Hvis du tror vi vælger efter hvor nærmeste kaffebar er, så har du desværre dømt mig til at være en del mere overfladisk end jeg er.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Christina

      Sikken en åndssvag kommentar. Måske det havde mere at gøre med distancen til barnets institution fremfor metropol-glamour?

      Jeg håber inderligt det lykkes for jer Trine!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Har selv stået i samme situation- it sucks!!!!! Kan ikke lade være med at tænke på alle de flygtninge der rundt om i verden står i samme situation men af andre årsager- sucks big time!!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Isa

    jeg sender en virtuel krammer…en kæmpe potion firekløvere, kaninfødde, stjerneskud, ønskeben, lykkemønter og krydsede fingre…håber lykken tilsmiler jer og i får den lejlighed i ønsker jer 🙂

    P.s. Du skal ikke få dårlig samvittighed over ikke at svare på kommentarerne eller at emnerne er kedelige…jeg vil jo høre om dit liv/hverdag og det her fylder lige nu 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • hejsa

    Kan du ikke lave sådan et opslag på facebook, som vi kan hjælpe med at dele i vores omgangskredse på facebook. Så er der en masse mennesker der ser dit råd om hjælp.
    Hvis du skriver lidt om hvad i søger, hvorhenne, pris osv og kontaktoplysninger, så kan folk sende besked direkte til dig, hvis de kan hjælpe.
    Og har din mand måske mulighed for at sende en intern mail i dr, hvis der er nogle kollegaer, som kender til en ledig bolig.

    Håber det vil lykkedes jer at finde et dejligt sted at bo.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

    Hæng i! Du (og I) er PISSE seje, og så skal I edermame bruge alle de skyts I har til det åbne hus – fortæl, HELST i meget malende billeder, at I altså er en familie på tre, med en lille dreng, som snart bliver hjemløse. Sig at I har godkendelse fra banken, og ros sælgerens indretning til skyerne. Og hæng i, forhelvede, livet har det alligevel med at diske op med lige præcis dét man mangler, inden at det hele falder helt fra hinanden.

    Virtuel krammer herfra!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Krydser mine fingre for at den bliver jeres! (Og råder jer til ikke at prøve at gøre en ‘god handel’, men bare byder det den koster)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes ikke det er kedeligt at læse om jeres bolig jagt. Jeg tror mange småbørnsfamilier har været igennem netop det. Og jeg synes det er rart der er plads på din blog til de negative ting. Det hele er ikke altid howdidoedy når man har små børn og alle kriser får vilde proportioner, i forhold til bare at være et par voksne i bolignød.

    Jeg hepper på at heldet er jeres med den bolig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Der er sikkert mange der allerede har foreslået dette, men jeg har selv lige været ude i andelsgedemarkedet, og grunden til at det lykkedes mig at komme forrest i køen var ved at blive skrevet op i køber kartoteket hos Real mæglerne på Nørrebro og lokal bolig nørrebro, og så bombarderede de mig med gode forslag, som jeg så skyndte mig at komme ud og se, og sagde ja sådan rimelig hurtigt. Jeg ønsker jer rigtig held og lykke og håber I finder et dejligt sted hvor I kan få ro på det hele… Og fokusere på noget andet end den dumme uoverskuelige boligjagt.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Viaplay vinder!