BAMBI!

DER UNTERGANG

Jeg fylder 30 om 9 dage.

mig

Yes – den fik lige lov at stå lidt alene!

Føler jeg mig som en på 30? Klart nej.

Ligner jeg en på 30? Hmm, både og. Jeg kan have gode dage, hvor jeg bilder mig selv ind at jeg ikke har forandret mig overhovedet, siden jeg var 20. Og så er der de dage, hvor jeg faktisk ligner en på 45 – det er nu mest hvis jeg har drukket aftenen før, eller endnu ikke har bællet dagens første kop kaffe. Og de dage er klart blevet færre, efter jeg fik lavet det med øjenvipperne, haha!!

Nå. Men i stedet for at lave en lang og bitter liste over de ting jeg ikke har nået, men som jeg troede jeg ville nå, inden jeg ramte de 3 årtier – så får I da i stedet en liste over de ting jeg rent faktisk HAR opnået.

Jeg har slået hul i hovedet 2 gange. Jeg har haft Buffalo støvler, 3 Mulberry tasker og gennem 3-4 år brugt de fleste af mine penge på eBay på vintage tøj og sko.

Været fan af Take That. Været fan af Spice Girls. Fået 6 tatoveringer, hvoraf jeg gerne ville hviske 5 af dem væk igen. Været på Roskilde Festival 7 gange.

Forelsket mig alvorligt i 5-6 drenge – hvoraf jeg var heldig at de fleste også gerne ville have mig. Været ulykkeligt forelsket 3 gange. Prøvet at ryge stærk, stærk tjald – og gået seriøst kold.

Har arbejdet i Føtex, på Chaplin i Silkeborg, H&M, Topshop, Magasin, Bruuns Bazaar…. Og som piccoline og endelig for DBA.

Fået venner for livet – nogle har jeg kendt i 20 år – andre i 2.

Boet i Aarhus, Silkeborg og København.

Været to år på efterskole.

Begravet relativt få mennesker på 30 år – det gør mig glad. Især fordi langt de fleste var rimelig klar til at lukke og slukke.

Set mine veninder være børn, teenagere og mødre. En fantastisk tidslinje at være vidne til!

Jeg er blevet mor. Det vil sige at jeg også har været gravid i 9 måneder.

Og hey! Købt mig en bette andel i Sydhavnen. Med have!

Kan på ingen måde huske hvordan jeg var for 20 år siden – men jeg kan godt huske hvordan jeg var for 10 år siden. Og det er hende jeg nu vil forsøge at finde frem en gang i mellem. Hun var nemlig ret sjov. Og knapt så træt!

Jeg krydser fingre for at det ikke er så slemt at fylde 30.

VEL?

17 kommentarer

  • Cathrin

    Sød beskrivelse af dine 30 år! Tillykke med dem – de er slet ikke værst, kan jeg afsløre 🙂
    På forhånd tillykke og hurra!!!!
    //Piximouse

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

    Hvis det hjælper…30’erne er de nye 20’ere…bare med flere penge 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina V

    Det er slet ikke så slemt at fylde 30 🙂
    Jeg bliver 35 på søndag!
    Jeg har også nået en masse ting, børn, kæreste, hus osv. Jeg kan nu også godt savne hende jeg var som 25 årig

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Det er ikke slemt at fylde 30, muligvis fordi jeg ikke helt har erkendt det… Det skete i januar, men jeg synes stadig det er ustyrligt mærkeligt at sige til folk jeg er 30….

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss V

    At fylde 30 er ikke så slemt – til gengæld er det totalt fedt at fylde 40, så glæd dig! Men brug især årene indtil da på noget, som giver dig glæde og musik i kroppen..,

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    Fuck det var forfærdeligt at fylde 30 Jeg havde kæmpe krise, og dødsangst og hele molevitten. Og jeg følte mig latterlig, fordi jeg havde det sådan. Jeg har nået en masse i mit liv og har en dejlig familie osv. osv. Det havde bare ikke rigtig noget med det at gøre. Det var mere noget med, at det hele jo slutter engang. Men hey krisen gik også ret hurtigt over igen. 31 er egentlig ok at være på vej imod. Mærkeligt nok.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du er skøn! Og jeg er glad for at have dig i mit liv <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mira

    dejlig liste.. Man når det man når. Bare man gør noget, og nyder det man nu gør imens man gør det. Tillykke med om 9 dage, det bliver et godt nyt årti!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fuck 20’erne, det bliver først sjovt når man bliver 30

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er overhovedet ikke slemt, det lover jeg. Man vænner sig hurtigere til at være i 30’erne end man lige tror. Man kan stadig have nogle brandgode fester, og man sætter måske lidt mere pris på dem, fordi man ikke kommer af sted så ofte, som da man fyldte 20 🙂

    Personligt synes jeg der er kommet ro på her i 30’erne. Følelsen af at være ung, forsvinder aldrig tror jeg. Jeg fyldte 35 sidste gang og skal til One Direction koncert lige om lidt. Godt nok hånd i hånd med min 12-årigs niece. Men altså … glæder mig sgu også helt ægte indvendigt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bettina

    Jeg fyldte 30 i går – det var fantastisk!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Waldemar

    Dejlig liste som du kan være stolt af 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    “Begravet relativt få mennesker på 30 år – det gør mig glad. Især fordi langt de fleste var rimelig klar til at lukke og slukke.”
    Skulle lige læse den sætning et par gange, før jeg forstod den! Jeg læste som, at du havde begravet mennesker, som kun var blevet 30 år gamle, men at det var helt okay, da de var klar til det! 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tillykke med de 30 – nej, det er slet ikke slemt, jeg glæder mig selv til jeg når derop!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

    Bare rolig. 30’erne er faktisk meget bedre end 20’erne.
    Ja, man er mere træt – men man er heldigvis også faldet mere til i tilværelsen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tillykke !!! 30 er ingen alder – 40 derimod..
    gys!
    Kram til dig

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stort tillykke søde du! Du har da allerede været sygt effektiv! Taget min egen spinster værdige alder i betragtning gør det mig dog trods alt temmeligt opløftet at læse, at det kun er relativt få 30-årige mennesker, du har begravet 😉 😉 Ej, spøg til side. Du peaker nu sgu!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BAMBI!