Der var engang nogen... Og de levede lykkeligt til deres dages ende.

Sådan ser mit liv ud, pt. 1.

Ser Greys Anatomy hver dag. OG Beverly Hills. Faktisk planlægger jeg min daglige morfar efter Beverly Hills. Som slutter kl. 15.50 ish, og Greys der starter kl. 17.00 .
Tænk at man kan befinde sig her?

Er gået fra at være en arbejdende og social type, til en der går op i TV-guiden, babytøj, Nutella og ammeindlæg. Der kan gå dagevis uden at jeg ser andre mennesker end min kæreste. Og når han kommer hjem fra skole, så er jeg som en logrende hund. Springer ikke ligefrem op ad ham – men det er sgu da mest kun fordi jeg ikke kan. Er sikker på han er ved at blive vanvittig.

Har ikke tal på hvor ofte jeg spiser. Tror det ville være nemmere at tælle antal gange jeg IKKE spiser. Men når drengebarnet skal tage på og vokse sig stor og fed, så skal der jo brændstof til.

Har nedlagt forbud mod mere netshopping. For det er simpelthen for dyrt at sidde derhjemme og købe den ene cute sparkedragt efter den anden. Når jeg løber tør for underholdning tager jeg på udflugt ind på hovedbiblioteket. Og så drikker jeg kaffe og læser bøger. Meget klogt. Eller noget. Indtil nu, er jeg igennem en 3-4 stykker på to uger. For der skal jo være tid til Facebook, Instagram og blogs også. Vild ungdom.

Har tvunget mig selv til at nyde det. For får aldrig al den tid igen. Nogensinde. Og selvom jeg er ved at dø over mit eget selskab, så er jeg glad for ikke at skulle slæbe mig selv ud i den virkelige verden i min tilstand. En tur ind til byen og hjem igen er hvad jeg kan klare uden de helt store smerter. Alt udover et par timer, resulterer i et sandt smertehelvede, men forsøger at få svømmet, og skal være endnu bedre endnu – for det er den eneste form for motion der ikke giver mig lyst til at dø.

Ugerne går stille og roligt. Glæder mig over hver gang jeg rammer en søndag. Der starter jeg nemlig på en ny uge i graviditetskalenderen. Og for hver uge der går, bliver jeg mere og mere taknemmelig over at han stadig er derinde. Og ved at hver uge tæller, og at tiden er vigtig for hans udvikling. Jeg PISSE meget glæder mig til han kommer ud!!

Og i morgen rykker jeg op i 3. trimester. Det er gået stærkt. Det er fedt!

Billede taget her til aften – beklager dårlig kvalitet, men har ikke lige en fotograf ved hånden.

20121013-224322.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der var engang nogen... Og de levede lykkeligt til deres dages ende.