Idiotsikret bagning med børn, og nogens fødselsdag!

En hård uge, synes jeg!

Nå, så sidder jeg her søndag aften og er HELT smadret. Gad sgu godt det var i morgen nogens far landede, ikke ikke først på tirsdag. Men jeg har trods alt overlevet de første 7 dage, så mon ikke jeg kan klare de sidste to? Man bliver bare mere utålmodig når man nærmer sig, ikke?

Ved godt, at det ikke er så unormalt at have fædre der rejser og er væk i længere perioder. Men jeg synes altså det er hårdt. Uanset antal dage, årsager eller situation. En af mine alle bedste veninder har en mand, som har været udstationeret af flere omgange. I et halvt år ad gangen. OMG. Jeg var hoppet ud foran et eller andet tungt på hjul, havde det været mig. Og så alligevel ikke. Der er så meget girl-power i, at være den der bliver tilbage med hus, hjem, unger og job.

Har ikke været alene på noget tidspunkt i 8 dage. FÅÅÅÅÅÅÅrk, det er det der går mig på. Så jeg glæder mig helt enormt til at aflevere Alfred i vuggestuen i morgen, og have næsten 2 timer for mig selv inden arbejde. Hele min krop skriger efter det.

Men alt i at har det også været dejligt at have selskab. Alt andet havde været hårdere i længden. Så på trods af konstant selskab og en Alfred, der har været enormt mor-syg, så er jeg tilfreds med, hvordan dagene er gået. Det er først i dag min krop melder blankt ud: NU må farmand godt komme hjem!

Tror også det har været det med, at vuggestuen har holdt lukket både torsdag og fredag. Hej, laaaaaaaange lorte forlængede weekend!

Nå, ikke mere brok. For det har også været så dejligt at være sammen med Alfred. Trods MØB og pyller, så har vi haft nogle ornli dejlige dage sammen. Og i min indbakke lå disse fine billeder fra i torsdags, hvor vi var til et sjov arrangement, som jeg gerne vil fortælle om på et senere tidspunkt.

Se lige min store dreng! Han er SLET ikke nogen lille baby længere.

en bøf 6en bøf 3

en bøf 2 en bøf 5 en bøf 7

9 kommentarer

  • Linda J

    Han er da en charmetold – sikke et glimt i øjet

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Astrid

    Han er da lækker! Lagde lige mærke til at det nok især er frisuren der får ham til at se ikke-baby-agtig ud! Tænkte også på at han ser så stor ud på IG tidligere i dag! 🙂

    Jeg sender lige alt mulig positiv energi fra Aalborg, så det snart kan blive tirsdag 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Shiiiiit, hvor er han SØD på det første billede – lige til glas og ramme! Og så håber jeg, at tiden indtil tirsdag flyver af sted for dig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke nogle skønne billeder! <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Natasha Al-Hariri

    AMEN! Min mand arbejder 4 dage i Jylland hver tredje uge. Og jeg hader det. Man vænner sig til det, men det bliver ikke nemmere bare fordi det sker oftere. Og jeg føler mig også mega girl-power agtig, vi kan holde til meget mere end vi giver os selv cred for.. Så ja, fra imorgen tidlig og til tirsdag aften er jeg igen alenemor, denne gang til en knægt som er snottet og pylret! TIRSDAG. NU! Og for mit vedkommende, TORSDAG. NU!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Store dreng! Hvor ser det hyggeligt ud, det torsdagsarrangement 🙂 Og sejt gået af dig. Jeg synes også det er op ad bakke hver gang vi skal være alene, men når man er midt i det, er der ikke megen tid til reflektion, for så er der kun en voksen, der skal lave mad, passe barn, skifte bleer og tage opvask og oprydning, give kys og kram og lege. Satser på, at du får noget ego-tid, nu hvor faren snart er hjemme igen <3 Det bliver man altså et bedre menneske af.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er vildt hårdt at være alene med børn, det synes jeg også. Og som du også nævner, så er alenetiden så meget savnet, hvis der ligefrem kommer nogen og hjælper en 😉
    Mærkeligt, måske 😉 men man bliver bare nogle gange så vanskelig af at blive for brugt.
    Jeg håber faren kommer hjem med en masse overskud!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mona

    SÅ SKØNNE BILLEDER

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Idiotsikret bagning med børn, og nogens fødselsdag!