SVAR PÅ DET FØRSTE SPØRGSMÅL.

NOGET MED DAGENS MOR & BARN.

Flere spurgte også ind til nogle flere personlige ting – altså mere mig. Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal efterkomme dét ønske!

Jeg har som sådan ikke noget i mod at lægge billeder af mig selv ud – men det er og bliver jo de der lidt tacky selfies, eftersom min fotograf er 9 måneder, og ikke helt ved hvordan man håndterer et kamera. (jeg SAGDE jo at han er langsom motorisk)

Flere spurgte også ind til Alfreds tøj, og hvor vi shopper henne. Og her må jeg være den kedelige og fortælle, at største delen jo er secondhand. Men jeg forsøger mig nu alligevel lidt nu – med et Dagens mor og barn, dog først med tøjet. Jeg er simpelthen for morgengrim til at ryge online lige nu.

Så here goes; Vintage Nike Free trøje til mor – brugt som kjole, Norlie heldragt til Alfred, købt seconhand i Petitesse, de bedste strømper til fede ben – fra Melton samt Melton fløjssko.

Er det noget I gider? Eller skal vi stille op på billederne selv? Er det bare mig der skal tage mig sammen og vise fjæs?

nike 2

 

 

Skriv en kommentar

  • Sandra Juul

    Haha! Kom ud af barselsboblen, gør dig lækker, og smid dig online! I’m kidding.. Gør hvad du har det bedst med, jeg syntes det er fint hvad du gør, der er humor ind over, altid, og det er det vigtigste for mig 🙂 God dag, til dig og gladfred 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Må nu erklære mig som ny fan af din blog. Har ikke læst med så længe, men er allerede ganske begejstret for din skrivestil og dine personlige indlæg. 🙂 Er ikke selv så skide god til at dele ud, men nogle gange skal man nok bare huske at de tanker man gør sig kan glæde og hjælpe andre eller ihvertfald bare sætte tanker igang. LIKER:-)))

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vi vil se fjæs! Vi vil se fjæs! Det er da om noget personligt 😉 eller hvert fald mere personligt. At være morgengrim online er måske et hak fór personligt…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SVAR PÅ DET FØRSTE SPØRGSMÅL.