Vådt hår, nervøs mave og træthed!

Hvem har vundet?

REKLAME

Det er jo lidt luksus at sidde og trække en vinder langt væk hjemmefra. Ikke desto mindre er det ret meget det der sker 🙂

Havde jo en konkurrence, hvor man kunne vinde et ret fint (og valgfrit) produkt fra Units.

Det er altid så mega svært med de her konkurrencer… For skal vinderen findes ved en simpel lodtrækning, hvor det er helt og aldeles tilfældigt? Eller, skal man som blogger, sidde og læse samtlige kommentarer igennem og trække en vinder på den måde?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg gør faktisk begge dele. Ved ikke om det er unfair, men jeg kan godt lide at gøre begge dele 🙂

Altså på den måde, at jeg nogle gange overlader skæbnen til random.org om at vælge en helt tilfældig vinder. Andre gange læser jeg alle kommentarer – og faktisk mindst lige så meget random alligevel. Håber I forstår hvad jeg mener.

Anyways, så er der nogen der skal vinde et får, en gris eller en traktor – og i dag er der en heldig dame ved navnet Camilla, som skriver: Min datter kunne rigtig godt tænke sig den store gris!’

Vi har været, og er, utrolig glad for de store dyr fra Units. Mest fordi man kan sidde på dem! Eller som tidligere nævnt, bruge dem til fodskammel og til at vælte omkuld. Kort sagt, så er der mange muligheder!

Så er ikke i tvivl om, at en stor gris også er et ret godt valg 🙂

Hey, Camilla – send mig en mail på lortemordk@gmail.com – så sørger jeg for, at der er en stor gris på vej til dig 🙂

Ps – grisen er også ret populær hos os 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vådt hår, nervøs mave og træthed!